Η διάσημη έφηβη αποφοίτησε από το λύκειο και το γιορτάζει! Μαζί και η σούπερ μαμά της! (εικόνες)

Είναι 17 χρονών και στο προσωπικό της ιστολόγιο material world έγραψε για αυτό της το κατόρθωμα.

Η διάσημη έφηβη αποφοίτησε από το λύκειο και το γιορτάζει! Μαζί και η σούπερ μαμά της! (εικόνες)

«Γεια σε όλους τους αναγνώστες. Δεν ξέρω εάν το ακούσατε (σαρκασμός), αλλά αποφοίτησα. Α- πο- φοί- τη- σα! Από το λύκειο. Δεν ξέρω γιατί μου είναι δύσκολο να το κατανοήσω, είναι κάτι που πάντα σκεφτόμουν και αυτό συνέβη τελικά. Τέλος στις σκέψεις ότι έχουμε ακόμη έναν χρόνο με μαθήματα και τεστ. Μπροστά μας έχουμε ένα καλοκαίρι να χαρούμε»!

Η πρωτότοκη κόρη της Μαντόνα, Λούρδη, αποφοίτησε απο το διασημότερο λύκειο της Νέα Υόρκης, La Guardia High και το διατυμπάνησε! Ένιωθε τόσο ευτυχισμένη που ήθελε όλος ο κόσμος, ακόμη και αυτοί που δεν την ξέρουν να το μάθουν. Για πότε μεγάλωσε αυτό το κορίτσι, ούτε που το καταλάβαμε.

Σε δηλώσεις που έκανε, ανέφερε ότι πέρασε υπέροχα στον χορό της αποφοίτησής της παρόλο που ήπιε λίγο παραπάνω σαμπάνια, κάτι που έκαναν όλοι οι συμμαθητές της εκείνη την ημέρα! Για τα μελλοντικά της σχέδια δεν ανέφερε τίποτε η Λόλα (με αυτό το όνομα υπογράφει τα κείμενά της στo blog της). Όπως γνωρίζουμε την ενδιαφέρει η μόδα αλλά προς το παρόν είναι «καθ'οδόν» για το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν!

Η μαμά Μαντόνα θα πρέπει να νιώθει πολύ περήφανη για την μονάκριβη κόρη της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved