Συγκινητικό! 2χρονο παιδάκι μασούσε την τροφή για να την ανάπηρη μητέρα του.

Και όμως συνέβη στην Κίνα. Ένα 2χρονο παιδάκι φρόντιζε την μαμά του η οποία έμεινε ανάπηρη, όταν ένα φορτηγό έπεσε επάνω της ενώ βρισκόταν στη στάση του λεωφορείου. Μετά το ατύχημα η γυναίκα έπεσε σε κώμα για πολλές εβδομάδες και τον μικρό τον ανέλαβε ο πατέρας του.

Μία Μαμά
Συγκινητικό! 2χρονο παιδάκι μασούσε την τροφή για να την ανάπηρη μητέρα του.

Όταν η μητέρα συνήλθε δεν μπορούσε ούτε τις βασικές της ανάγκες να ικανοποιήσει. Δηλαδή δεν μπορούσε να φάει μόνη της γιατί δεν μπορούσε να μασήσει το φαγητό της.
Επέστρεψε στο σπίτι και έμεινε με τον 2χρονο γιο της, αφού ο πατέρας έπρεπε να λείψει σε άλλη πόλη λόγω δουλειάς.

Έτσι το παιδί ανέλαβε την φροντίδα της μητέρας του. Πως; Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει. Στην ηλικία των 2 ετών, δύσκολα να κατανοήσεις μια κατάσταση σαν αυτή. Ο μικρός όμως ένιωσε ότι η μητέρα του δεν μπορούσε να φάει μόνη της.

Άρχισε να φέρνει το φαγητό της δίπλα στο κρεβάτι της, ακουμπούσε το πιάτο στο κομοδίνο, έπαιρνε μια μπουκιά, την μασούσε καλά και στη συνέχεια άγγιζε το στοματάκι του στο ανοιχτό στόμα της μανούλας του και άφηνε την μασημένη τροφή μέσα της.
Αυτό που έκανε ο γιος της, την έσωσε. Η μητέρα του μικρού κατάφερε σιγά σιγά να επανέλθει και να αναρρώσει σε μεγάλο βαθμό και σήμερα μαζί με τον γιο της απολαμβάνουν μια όμορφη οικογενειακή ζωή!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved