Όταν οι διάσημοι γονείς συνεργάζονται με τα παιδιά τους! (εικόνες)

Η Βιβιέν Τζολί Πιτ, έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο μαζί με την μαμά της στην ταινία Maleficent. H κόρη της Αντζελίνα Τζολί , βρέθηκε απέναντι από την μαμά της. Η 6χρονη Βιβιέν έπαιξε την έκδοση της μικρής Ελ Φάνιγκ πριγκίπισσας Αουρόρα. Η ταινία είναι μια σύγχρονη εκδοχή του παραμυθιού «ωραία κοιμωμένη»! Η Τζολί είχε δηλώσει πως το να συμπρωταγωνιστείς μαζί με το παιδί σου είναι μια υπέροχη εμπειρία. Το είχε ζήσει και η ίδια άλλωστε με τον μπαμπά της Τζον Βόιτ, στην ταινία «Lookin to Get Out» το 1982!

Όταν οι διάσημοι γονείς συνεργάζονται με τα παιδιά τους! (εικόνες)

Η Βιβιέν όμως δεν είναι το πρώτο παιδί του ζευγαριού Τζολί- Πίτ, που συμμετέχει σε ταινία. Η Σιλό ήταν αυτή που έκανε το πρώτο βήμα το 2008, στο πλάι του μπαμπά της στην ταινία «Η Απίστευτη Ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον».

Ο γιος της Μαντόνα, Ρόκο, φαίνεται πως ακολουθεί τα βήματα της μαμάς του. Η πρώτη του εμφάνιση έγινε στο «Madonna's top secret –SecretProjectRevolution»! Στην αρχή, όταν η σταρ ξεκινά το τραγούδι, ένας μαυροφορεμένος νεαρός την πλαισιώνει χορεύοντας μπρέικ ντανς. Όταν γυρνά προς την κάμερα αποκαλύπτεται ο τότε 13χρονος Ρόκο. Η Λούρδη όμως, η πρωτότοκη κόρη της Μαντόνα, ήταν αυτή που συμμετείχε πρώτη στο βίντεο κλιπ «Celebration» όταν ήταν 12 χρονών. Αν θυμάστε χόρευε, δείχνοντας μας και το ταλέντο που πήρε από τον μπαμπά της, τον πρώην χορευτή και σύζυγο της Μαντόνα, Κάρλος Λεόν.

Πραγματικά αστέρια είναι και τα παιδιά του Γουίλ Σμιθ. Τόσο ο Τζέιντεν Σμιθ όσο και η Γουίλοου, έχουν πρωταγωνιστήσει μαζί με τον μπαμπά τους στις ταινίες του. Η Γουίλοου έπεξε στην ταινία «Ι am Legent», ενώ ο Τζέιντεν Σμιθ έχει πρωταγωνιστήσει σε δυο ταινίες. "Pursuit of Happyness" και το "After Earth".

H κόρη των Μπρους Γουίλις και Ντέμι Μουρ, Ρούμερ, έχει παίξει σε 4 διαφορετικές ταινίες σε μικρή ηλικία και έδειξε από τότε ότι είχε έμφυτο το ταλέντο που τις χάρισαν και οι δυο γονείς της. Η μικρή τότε Ρούμερ συμμετείχε με την μαμά της στις ταινίες «Στριπτίζ» και «Now and Then», και με τον μπαμπά της στην ταινία «Hostage». Δεν είναι όμως η μόνη με ταλέντο σε αυτή την οικογένεια. Η Σκοτ και η Ταλούλα Γουίλις έχουν πρωταγωνιστήσει σε ταινίες. Πρώτα έπαιξαν στην ταινία της μαμάς τους «Το άλικο γράμμα» το 1995 και με τον μπαμπά τους στην ταινία «Οι λωποδύτες» το 2001. Η Ταλούλα ωστόσο με τον μπαμπά της συμπρωταγωνίστησε και στην ταινία « Ο μαφιόζος της διπλανής πόρτας» το 2001.

Υπάρχουν πολλοί ακόμη γονείς που εμφανίστηκαν στο «γυαλί» με τα παιδιά τους. Η Σακίρα στο βίντεο κλιπ «Λα,λα,λα», με τον γιο της που κλωτσάει μια μπάλα. Ο Τζον Τραβόλτα με την τότε 8χρονη κόρη του Έλα, στην κωμωδία «Οι γερόλυκοι» το 2009. Η Σούζαν Σάραντον με την κόρη της Έβα Αμούρι στην ταινία «Τhe Banger Sisters» και τέλος ο Τζάκ Νίκολσον με την κόρη του Λορέιν, στην κωμωδία «Κάλλιο αργά, παρά αργότερα»!

Τελικά από ότι φαίνεται, είναι πολύ συχνό φαινόμενο, οι διάσημοι ηθοποιοί να βάζουν τα παιδιά τους σε κάποιες από τις ταινίες τους, έστω και για δυο λεπτά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved