Υπερβολικό ή αξιολάτρευτο; Ο σταρ που μοιράστηκε στο διαδίκτυο κάθε στιγμή της γέννησης του παιδιού του! (βίντεο)

Υπάρχουν ανακοινώσεις και ανακοινώσεις γέννησης στο διαδίκτυο, αυτή όμως ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.Ο ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία American Pie,έγινε μπαμπάς! Αυτός και η σύζυγός του, η ηθοποιός Τζένι Μόλεν, διάλεξαν έναν περίεργο τρόπο για να ανακοινώσουν την γέννηση του γιου τους!

Υπερβολικό ή αξιολάτρευτο; Ο σταρ που μοιράστηκε στο διαδίκτυο κάθε στιγμή της γέννησης του παιδιού του! (βίντεο)

Με το που γεννήθηκε λοιπόν ο μικρός Σιντ Μπιγκς, οι γονείς του ανέβασαν στον προσωπικό λογαριασμό της ηθοποιού όλη την «διαδρομή» απο τους πόνους μέχρι την γέννα.

Το ένα βίντεο διαδεχόταν το άλλο. Όλα ξεκίνησαν στις 3 το πρωί δείχνοντάς μας την Τζένι Μόλεν να πονάει απο τις συσπάσεις. Μετά ακολούθησε το βίντεο της επισκληρίδιου και τέλος της γέννησης, κλείνοντας με το σχόλιο «πόσο όμορφος είναι ο γιος μας»!

Το βίντεο τραβήχτηκε πριν μερικούς μήνες παρόλα αυτά ακόμη δείχνει να ταλανίζει την κοινή γνώμη που άλλοι το βρίσκουν υπερβολικό και άλλοι αξιολάτρευτο. Και οι δύο πάντως προσπαθώντας να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα δήλωσαν σε πρόσφατη συνέντευξή τους πως το να μοιράζεσαι κάτι αληθινό με τους θαυμαστές σου δεν θα έπρεπε να είναι κατακριτέο!

Δείτε το βίντεο και τα σχόλια δικά σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved