Μάθετε γιατί αυτοί οι πιτσιρικάδες θα πάρουν 1,7 εκατομμύρια δολάρια!

'Αλλοι στην ηλικία τους βγάζουν ένα χαρτζιλίκι, ενώ αυτοί οι νεαροί που έχουν ένα συγκρότημα, έκλεισαν την «συμφωνία του αιώνα» γεγονός που θα τους κάνει εκατομμυριούχους!

Μάθετε γιατί αυτοί οι πιτσιρικάδες θα πάρουν 1,7 εκατομμύρια δολάρια!

Οι 13χρονοι μουσικοί που παίζουν heavy metal κατάφεραν να υπογράψουν συμβόλαιο με τη Sony που θα τους αποφέρει 1,7 εκατομμύρια δολάρια για 6 άλμπουμ. Πρόκειται για τους Unlocking The Truth από το Μπρούκλιν, οι οποίοι σχηματίστηκαν μέσα στη σχολική χρονιά και τους ανακάλυψε ο ντράμερ του Eric Clapton, ο Steve Jordan, το 2012 ενώ έπαιζαν στο Washington Square Park της Νέας Υόρκης.

Η μπάντα αποτελείται από τον 13χρονο κιθαρίστα Malcolm Brickhouse, τον συνομήλικο του μπασίστα Alec Atkins και τον 12χρονο ντράμερ Jarad Dawkins. Οι πιτσιρικάδες δημιουργούν τους δικούς τους στίχους και μουσική, ενώ εξακολουθούν να πηγαίνουν στο σχολείο στο Μπρούκλιν.

Έχουν εμφανιστεί ήδη σε διάφορα φεστιβάλ και έχουν «ανοίξει» συναυλία των Guns n Roses. Η δισκογραφική εταιρεία προβλέπει, όπως αναφέρει το BBC, ότι το πρώτο άλμπουμ τους ενδέχεται να πουλήσει ακόμη και 250 χιλιάδες αντίτυπα, την πρώτη μόνο εβδομάδα της κυκλοφορίας του.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα πάρετε μια... γεύση της μουσικής τους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved