Δεν θα πιστεύετε για ποιο λόγο έδιωξαν αυτόν τον 4χρονο από εστιατόριο!

Τίποτα δεν είναι πιο όμορφο από ένα μικρό αγόρι να φοράει το αγαπημένο του μπλουζάκι με τον υπέρ ήρωα που λατρεύει, σωστά; Ποιος θα μπορούσε να προσβληθεί από 4χρονο αγόρι που θα το φορούσε; Μόνο κρύοι και άκαρδοι άνθρωποι.

Δεν θα πιστεύετε για ποιο λόγο έδιωξαν αυτόν τον 4χρονο από εστιατόριο!

Πέταξαν έξω από ένα πολυσύχναστο εστιατόριο λοιπόν ένα 4χρονο αγόρι επειδή φορούσε το μπλουζάκι με τα χελονονιτζάκια. Ο λόγος επειδή δεν πληρούσε τον ενδυματολογικό κώδικα. Αλλά είναι ένα μικρό αγόρι; Από πότε οι κώδικες ισχύουν για τα μικρά παιδιά;

Ο Λούις Ρόμπερτς, φορούσε το μπλουζάκι του, όταν πήγε μαζί με την οικογένειά του να φάνε σε μια ταβέρνα στην Ατλάντα των ΗΠΑ. Η Daily Mail αναφέρει ότι όταν η υπάλληλος αρνήθηκε να τους βάλει σε τραπέζι, οι γονείς διαμαρτυρήθηκαν και ζήτησαν να μιλήουν με τον υπεύθυνο, ο οποίος συμφώνησε με την υπάλληλο, λέγοντας ότι ο « κώδικας ντυσίματος Κυρίων» πρέπει να εφαρμόζετε σε όλα τα αρσενικά.

Η οικογένεια έφυγε και έκανε επίσημη καταγγελία. Είπαν «το μπλουζάκι που φορούσε ο Λούις είναι το αγαπημένο του και μπορεί να φοράει ότι του αρέσει. Αν θα είχαμε σκεφτεί για μια στιγμή ότι το παιδί μας ήταν ακατάλληλα ντυμένο, θα είχαμε πάει σε ένα διαφορετικό εστιατόριο για να γλιτώσουμε τον αποντροπιασμό».

Ο κεντρικός διευθυντής του εστιατορίου, ζήτησε συγνώμη απο την οικογένεια και εξήγησε ότι υπεύθυνη εκείνη την ημέρα ήταν απλά εκπαιδευόμενη και προσπαθούσε να τηρήσει τους κανόνες κατά γράμμα. «Φυσικά και ο ενδυματολογικός κώδικας δεν ισχύει για τα παιδιά. Ήταν μια δυσάρεστη παρανόηση εκ μέρους μας. Ζητούμε συγγνώμη απο την οικογένεια» δήλωσε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved