«Νιώθω ενοχές σαν μαμά». Ποια είναι η διάσημη ενοχική μανούλα;

Και πάνω που άρχιζε να συνηθίζει στην ιδέα του πρώτου της παιδιού, μέσα σε λίγο καιρό καλωσόρισε και τον δεύτερο γιο της. Τώρα, η μητέρα των δύο αυτών μικρών παιδιών – Μπόντι Ράνσομ , 4 μήνων και Νόα Σάνον , 21 μηνών - προσπαθεί να εξισορροπήσει το μεγάλωμα των αγοριών της. Παρά τις καλύτερες προσπάθειές της, αισθάνεται πως έχει «κοπεί» στα δύο.

«Νιώθω ενοχές σαν μαμά». Ποια είναι η διάσημη ενοχική μανούλα;

«Ως μητέρα, μου είναι δύσκολο γιατί δεν αισθάνομαι να δίνω σε κανέναν από τους δύο το 100 τοις εκατό της προσοχής μου, ή 100 τοις εκατό του εαυτού μου, γι 'αυτό νιώθω πολλές ενοχές. Μπορούν άραγε να καταλάβουν πόσο ιδιαίτεροι είναι για μένα και πόσο τους αγαπώ; Μπορούν να νιώσουν ότι η αγάπη μου είναι μοναδική; Είναι δύσκολο να καταφέρω να κάνω τον καθέναν να αισθανθεί ανεξάρτητος και μοναδικός, όταν θα πρέπει να τα μεγαλώνω από κοινού και να τα καταφέρνω όλα και με τους δυο μαζί», δήλωσε στο αμερικάνικο περιοδικό "Parents"

Ο λόγος για την Μέγκαν Φόξ. Η ηθοποιός αποφάσισε να κρατήσει τους γιους της μακριά από κινούμενα σχέδια, προσπαθώντας έτσι να στρέψει τον μεγαλύτερο γιο της «στη διαδικασία» της φροντίδας του μικρού του αδερφού.
«Προφανώς, είναι το απόλυτο χάος. Πριν να κάνεις παιδιά πραγματικά δεν καταλαβαίνεις το πόση δουλειά έχει και πόσο πιεστικό είναι», λέει η Φοξ. «Είναι πραγματικά δύσκολο να το διαχειριστεί κανείς όλο αυτό γιατί εγώ δεν είμαι από εκείνες της μαμάδες που θα αφήσω τον Νόα να δει τηλεόραση ώστε να μπορώ να ασχοληθώ με τη φροντίδα του Μπόντι».

Παρά την απαγόρευση της για την τηλεόραση, ο στόχος της είναι "όχι υπολογιστές, όχι κινητά τηλέφωνα, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσουν το δημοτικό. Η Μέγκαν Φοξ δηλώνει πως το να είσαι γονιός σε δυο παιδιά με τόση μικρή διαφορά ηλικίας έχει διπλό καθήκον. Πιστεύει πώς το να κρατήσει μακριά τα αγόρια της από την τεχνολογία, θα μάθουν να μοιράζονται ένα ισχυρό δεσμό.

«Είμαι ενθουσιασμένη για το μέλλον, θέλω να τους δω να είναι και αδέρφια αλλά και φίλοι. Ξέρω ότι θα υπάρξουν στιγμές με πολλές μάχες, αλλά θα υπάρξουν και στιγμές με πολλές αγκαλιές και φιλιά»!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved