Θρίαμβος αυτής της μητέρας: Διαβάστε την ιστορία της που πήρε πάνω από 1 εκατομμυριο likes

Η Νεοϋορκέζα Brandon Stanton δημοσίευσε τη δική της ιστορία σε ένα από τα δημοφιλή μπλογκ το «Humans of New York» και συγκέντρωσε, μέσα σε 24 ώρες, πάνω από ένα εκατομμύριο likes.

Μία Μαμά
Θρίαμβος αυτής της μητέρας: Διαβάστε την ιστορία της που πήρε πάνω από 1 εκατομμυριο likes

Ο λόγος; Διαβάστε την ιστορία της όπως ακριβώς την έγραψε:

«Έκανα παιδί όταν ήμουν δεκαέξι ετών. Με έδιωξαν από το γυμνάσιο, διότι είχα πολλές απουσίες. Λίγο πολύ, η οικογένεια και η κοινότητα με διέγραψαν. Αλλά αμέσως έπιασα δουλειά σε ένα κατάστημα αθλητικών ειδών.
Σύντομα ήμουν σε θέση να εργαστώ ως ρεσεψιονίστ σε μια λογιστική εταιρεία όπου μου έδωσαν αρκετές ευθύνες και έμαθα τα πάντα για τους φόρους. Τελικά έμαθα αρκετά και έγινα συνεργάτης.
Στη συνέχεια, μου προσφέρθηκε μια θέση εργασίας σε μια μικρότερη εταιρεία, και παρόλο που η αμοιβή μου ήταν μικρότερη, είχα όλη την ευθύνη για όλα τα λογιστικά βιβλία, τα πάντα.
Ήταν λιγότερα τα χρήματα, αλλά ήθελα αυτή την εμπειρία και έτσι πήρα το ρίσκο. Και είμαι τόσο χαρούμενη που το έκανα, διότι έξι μήνες αργότερα, ο ελεγκτής της εταιρίας αποχώρησε και μου δόθηκε αυτή τη θέση. Μου είπαν ότι δεν θα μπορούσαν επίσημα να με "χρίσουν' ελεγκτή γιατί δεν είχα πτυχίο κολεγίου. Έτσι πήρα το πτυχίο μου πριν 5 μήνες, ακριβώς για να γίνει επίσημο.
Μετά από ένα παιδί που γέννησα στα 16, έκανα όλη τη διαδρομή μέχρι τη θέση του ελεγκτή της εταιρείας, χωρίς καν να χρειάζεται πτυχίο κολεγίου.
Μπορείτε να το πιστέψετε; Ειλικρινά, ανυπομονούσα να διηγηθώ αυτή την ιστορία τόσο πολύ που την περασμένη εβδομάδα την είπα σε έναν αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο. Ήταν ωραία και αυτή προσποιήθηκε ότι την ενδιέφερε».

Στην φωτογραφία της θα την διαβάσετε στα αγγλικά όπως δημοσιεύθηκε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved