Συγκλονιστικό: Εγκυμονούσα δρομέας 7,5 μηνών έτρεξε σε αγώνα ταχύτητας! (φωτογραφίες)

Σε πολλές έγκυες αρέσει να κάνουν γυμναστική στην διάρκεια της εγκυμοσύνης τους και να διατηρούν την φόρμα τους, όμως η δρομέας Αλίσια Μοντάνο ανέβασε τον ανταγωνισμό, όταν έτρεξε σε αγώνα ταχύτητας!

Συγκλονιστικό: Εγκυμονούσα δρομέας 7,5 μηνών έτρεξε σε αγώνα ταχύτητας! (φωτογραφίες)

Η δρομέας έτρεξε στα 800μ στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ Track and Field, την ώρα που πρόκειται να γεννήσει το πρώτο της παιδί σε επτά εβδομάδες.

Η Μοντάνο τερμάτισε τον αγώνα σε 2 λεπτά και 32,13 δευτερόλεπτα, και μετά παραδέχθηκε ότι αισθάνθηκε «πραγματικά πάρα πολύ καλά» παρά το γεγονός ότι τερμάτισε τελευταία.

«Τρέχω σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου και ένιωσα πραγματικά πολύ καλά, κατά τη διάρκεια της όλης διαδικασίας», δήλωσε η Mοντάνο.

Οι φίλαθλοι χάρισαν στην νεαρή αθλήτρια ένα τεράστιο χειροκρότημα. Πάντως εκείνη είπε ότι σκοπός της δεν ήταν να τερματίσει πρώτη, ενώ προηγουμένως είχε πάρει το πράσινο φως από τους γιατρούς της, οι οποίοι της επέτρεψαν και την ενθάρρυναν να λάβει μέρος στον αγώνα.

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες της 28χρονης αθλήτριας, η οποία στους ολυμπιακούς αγώνες του 2012 στο Λονδίνο είχε τερματίσει 5η.

Τελικά όταν η ψυχή το θέλει, το σώμα όλα τα καταφέρνει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved