Διάσημη τραγουδίστρια ανακοινώνει στο Facebook την εγκυμοσύνη της! Φούσκωσε πολύ...

Πολλές διάσημες όταν διανύουν την πιο όμορφη στιγμή της ζωή τους, την εγκυμοσύνη, θέλουν να μοιραστούν την χαρμόσυνη είδηση με τους διαδικτυακούς φίλους και θαυμαστές τους.

Διάσημη τραγουδίστρια ανακοινώνει στο Facebook την εγκυμοσύνη της! Φούσκωσε πολύ...

Το ίδιο έκανε και αυτή η γνωστή τραγουδίστρια που ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook την φουσκωμένη της κοιλίτσα που βλέπετε στην φωτογραφία, ενώ αστειευόμενη έγραψε ότι δεν είναι αποτέλεσμα κατανάλωσης πολλών κρουασάν, αλλά της εγκυμοσύνης της. «Περιμένουμε το μωράκι μας. Είναι υγιές και χοροπηδάει σαν τρελό!», έγραψε η μέλλουσα μαμά.

Ο λόγος για την τραγουδίστρια Βανέσσα Κάρλτον, η οποία μόλις δημοσίευσε την φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα της στο facebook, δέχθηκε εκατοντάδες ευχές από τους θαυμαστές της. Θα είναι το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Τζον Μακόλεϊ.

Ένα χρόνο πριν, η τραγουδίστρια είχε ανακοινώσει και πάλι στους θαυμαστές της ότι ήταν έγκυος, αλλά λίγο καιρό αργότερα έχασε το μωράκι της. Γι΄αυτόν τον λόγο προφανώς η Βανέσσα Κάρλτον περίμενε να φουσκώσει αρκετά η κοιλίτσα της, ώστε να είναι σίγουρη ότι όλα βαίνουν καλώς με το μωρό της, πριν κάνει και πάλι γνωστή την εγκυμοσύνη της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved