Εγκυμοσύνη! H αλλαγή του σώματός μας μέσα σε 9 μήνες και η φροντίδα του FREZYDERM FEMININE

Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι είστε έγκυος! Ε, δεν είναι και σαν το αστυνομικό δελτίο!

Εγκυμοσύνη! H αλλαγή του σώματός μας μέσα σε 9 μήνες και η φροντίδα του FREZYDERM FEMININE

Εντάξει... ένας νέος οργανισμός «εισέβαλε» στο σώμα σας και φέρνει τεράστιες αλλαγές που, ίσως, σας τρομάζουν. Σίγουρα, κάποια πράγματα χρειάζονται επείγουσα δράση: Η προστασία των θηλών σας από τις τραυματικές επιθέσεις του μικρού «δράστη» που θα θελήσει να σας «αφαιμάξει». Η «εγκληματική» εισβολή των ραγάδων στο δέρμα σας. Η ύπουλη αφυδάτωση του δέρματός σας που θα «κλέψει» τη δροσιά και την ελαστικότητά του...

Φίλες μου, ησυχάστε! Η FrezyDerm είναι εδώ! Άγρυπνος φρουρός της υγείας και της ομορφιάς σας, θα γίνει η ασπίδα προστασίας σας, με επιστημονικά ελεγμένα προϊόντα, ώστε να μην σας βρει κανένα «κακό». Ακόμα, όμως, κι αν δεν φροντίσατε από πριν, πάλι η FrezyDerm θα «καθαρίσει» με τα εξειδικευμένα προϊόντα, που «αποκαθιστούν την τάξη» και επαναφέρουν το δέρμα και το σώμα σας στην ιδανική του κατάσταση. O ιδανικός σας σύμμαχος λέγεται σειρά FREZYDERM FEMININE:

ΡΑΓΑΔΕΣ
Prevenstria Cream
Προστατευτική κρέμα, για την πρόληψη των αντιαισθητικών ραβδώσεων. Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, βελτιώνει τη δερματική υφή και αυξάνει την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητα του δέρματος. Σας τη συνιστούμε από τον 3ο μήνα της κύησης.

Reconstria Cream
Αναπλαστική κρέμα για τη διόρθωση των ραγάδων, σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιήσατε προληπτικά την Prevenstria Cream.
Ενυδατώνει επιφανειακά και σε βάθος το δέρμα, αναδομεί το κολλαγόνο και την ελαστίνη και σας χαρίζει λεία επιδερμίδα με ελαστικότητα και ομοιόμορφη όψη.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΘΗΛΩΝ

Nipple Care Emollient Cream – Gel
Μαλακτική κρέμα για περιποίηση και προστασία των θηλών. Προετοιμάζει τις θηλές και τις διατηρεί μαλακές, ώστε να ακολουθήσει πιο εύκολος και ανώδυνος θηλασμός.

Nipple Care Restructuring Cream – Gel
Αναπλαστική κρέμα, που μειώνει τους ερεθισμούς και επιταχύνει την επούλωση των μικροτραυμάτων, που προκαλούνται κατά τον θηλασμό.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Body Shower Revitalizing Cleanser
Απαλό καθαριστικό σώματος, ιδανικό για την περίοδο της εγκυμοσύνης. Περιποιείται και ενυδατώνει το ξηρό, αφυδατωμένο δέρμα ενώ ανακουφίζει από τον κνησμό. Συνδυάστε το με την Prevenstria Cream για την πρόληψη των ραγάδων.

ΑΙΜΟΡΡΟΪΔΕΣ

Rectanal Aid Cream
Καταπραϋντική κρέμα για την ανακούφιση των συμπτωμάτων των αιμορροΐδων. Εμπλουτισμένη με φυτικά εκχυλίσματα που έχουν μαλακτική, αναλγητική και στυπτική δράση.

Rectanal Aid Wipes
Πρακτικά μαντηλάκια για καθαρισμό και άμεση ανακούφιση των αιμορροΐδων.

Mε τη βοήθεια της FREZYDERM η εγκυμοσύνη θα αλλάξει θεαματικά τη ζωή σας αλλά όχι και το σώμα σας...

FREZYDERM FEMININE. Σύμμαχος στην καθημερινή περιποίηση της γυναίκας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved