Η «πανέμορφη ξεχωριστή» μου κόρη και το σύνδρομο down. Μία υπέροχη ιστορία! (εικόνες)

«Ναι, γεννήθηκε με το σύνδρομο down. Φοράει για γυαλιά και μερικές φορές εμφανίζει αιματώματα.

Η «πανέμορφη ξεχωριστή» μου κόρη και το σύνδρομο down. Μία υπέροχη ιστορία! (εικόνες)

Αλλά δεν τρέχει τίποτα. Κι ελπίζω να μη με πλησιάσει κανείς για να μου πει ότι κάτι πάει στραβά με εκείνη, ενώ είναι μπροστά». Αυτά είναι τα λόγια μίας μητέρας που το παιδί της γεννήθηκε με σύνδρομο down.

H Tara McCallan, είναι συγγραφέας. Μέσω του προσωπικού της μπλογκ, εξομολογείται στους αναγνώστες της την καθημερινότητα που ζει με την κόρη της, αλλά και τα συναισθήματά της όταν της ανακοίνωσαν οι γιατροί ότι γεννήθηκε με τον σύνδρομο αυτό.

«Πριν από περίπου ένα χρόνο, είχα μία δυσκολία στο να πω ότι το νεογέννητο κοριτσάκι μου ήταν «διαφορετικό», αναφέρει χαρακτηριστικά. «Αυτό που σε κάνει διαφορετική είναι αυτό που σε κάνει όμορφη», αυτό το μήνυμα θέλει να περάσει μέσω του μπλογκ της. Μάλιστα το έχει γράψει σε ένα χαρτόνι και η μικρή φωτογραφήθηκε χαμογελαστή δίπλα του.

Μέσω του «HappySoulProject», προσπαθεί να βοηθήσει τις μητέρες που έχουν παιδιά με το σύνδρομο αυτό. Μάλιστα, αναφέρει ενδεικτικά 6 πράγματα τα οποία πρέπει να έχει στο νου μία μαμά που μεγαλώνει παιδί με ειδικές ανάγκες.

• Η διαφορετικότητα είναι πιο όμορφη απ 'ότι φαντάζεσαι.
• Η αγάπη και η υποστήριξη μπορούν να αλλάξουν τη ζωή του παιδιού.
• Είσαι πιο σκληρή και πιο δυνατή απ ' όσο νομίζεις.
• Με αυτή τη δύναμη που παίρνεις, γίνεσαι σωστή μαμά.
• Σταμάτα να στενοχωριέσαι και οπλίσου με δύναμη για να είσαι δίπλα στο παιδί σου.
• Θα αρχίσεις να πιστεύεις στα θαύματα.

«Σήμερα χωρίς φόβο και με περηφάνια γιορτάζω τη διαφορετικότητά της, γνωρίζοντας ότι αυτό είναι που την κάνει τόσο όμορφη», εξομολογείται.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved