Φτιάξτε μόνες σας Χριστουγεννιάτικα στολίδια από cd!

Μια όμορφη ιδέα για να στολίσετε το παιδικό υπνοδωμάτιο και να δώσετε μια Χριστουγεννιάτικη πινελιά χωρίς να το «φορτώσετε» είναι να κρεμάσετε σε διάφορες γωνιές στολίδια από Cd τα οποία έχετε φτιάξει μόνες ή με τη βοήθεια του παιδιού σας φυσικά.

Φτιάξτε μόνες σας Χριστουγεννιάτικα στολίδια από cd!

Είναι πρωτότυπο και εύκολο και μια πολύ καλή ιδέα αξιοποίησης των παλιών CD's που έχουν πια καταστραφεί και είναι για πέταμα. Με αυτά μπορείτε να φτιάξετε τόσο Χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δωμάτιο του μικρού σας, όσο και στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας αλλά και πολύ ωραίες κατασκευές για τις πόρτες του σπιτιού. Όρεξη να έχετε και δεν θα χορταίνετε να βλέπετε το αποτέλεσμα.

CD Christmas ornaments

Θα χρειαστείτε:

- Παλιά cd

- Ασημί και χρυσό σπρέι

- Λακ

- Χρυσόσκονη- glitter σε διάφορα χρώματα

- Κορδέλες στις ίδιες αποχρώσεις

- Στολιδάκια

Στρώστε στο πάτωμα ένα πανί για τέτοιες χρήσεις, για να μην λερώσετε, απλώστε τα cd και με τα σπρέι βάψτε τα ή ασημί ή χρυσά, έπειτα περάστε τα με χρυσόσκονη η οποία θα κολλήσει πάνω στο σπρέι και μετά ψεκάστε με λίγη λακ για να σταθεροποιηθεί. Το κάνετε και από τις δυο πλευρές.

Στην τρύπα περάστε την κορδέλα κάνοντας έναν όμορφο φιόγκο και ανάμεσα περνάτε κι ένα μικρό Χριστουγεννιάτικο στολιδάκι, όπως καμπάνα ή αστέρι. Τα cd μας είναι έτοιμα για... κρέμασμα! Μπορείτε εύκολα ακόμα να τα διακοσμήσετε με κλωστές για πλέξιμο, αυτοκόλλητα και ότι τραβάει η όρεξη και η έμπνευσή σας. Δείτε μερικές ακόμα ιδέες εδώ...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved