«Ο γιος μου έχει φιλενάδα», αποκάλυψε η Αντζελίνα Τζολί στην πρεμιέρα της ταινίας της

Αρκετά ακούσαμε αυτές τις μέρες για το χαστούκι του Μπραντ Πιτ. Η πρεμιέρα της νέας ταινίας της Αντζελίνα Τζολί, Maleficent, έγινε στο Χόλιγουντ με όλη της την μεγαλοπρέπεια και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα παιδιά της!

«Ο γιος μου έχει φιλενάδα», αποκάλυψε η Αντζελίνα Τζολί στην πρεμιέρα της ταινίας της

Στις φωτογραφίες που θα δείτε, όλη η οικογένεια της Αντζελίνα και του Μπραντ, έδωσε το παρόν στο κόκκινο χαλί και τα φλας των παπαράτσι...πήραν φωτιά! Η Τζολί εντυπωσίασε τους πάντες με την μαύρη δερμάτινη τουαλέτα της (άλλωστε έχει δηλώσει πόσο της αρέσει το δέρμα!), αλλά και το κάθε παιδί της ντύθηκε ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία και την ηλικία του.

Η μόνη που έλειπε από τη πρεμιέρα της ταινίας ήταν η μικρή της κόρη Βιβιέν, που έπαιξε στην ταινία ένα μικρό ρόλο, αυτόν της Ωραίας Κοιμωμένης, όταν ήταν μικρό κορίτσι..

Αυτό όμως που ήταν πραγματικά είδηση-βόμβα, ήταν η αποκάλυψη από την πλευρά της μαμάς Αντζελίνας ότι ο μεγάλος της γιος Μάντοξ έχει φιλενάδα! Ο νεαρός, που θα γίνει 13 τον Αύγουστο, έχει μια Αγγλίδα κοπέλα, είπε όλο περηφάνια η μαμά του. «Είναι ένα αξιολάτρευτο κορίτσι, πολύ κουλ και τα πηγαίνουν περίφημα οι δυο τους. Δεν λέω άλλα για να μην τον ντροπιάσω περισσότερο»!

Δείτε τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες με όλη την οικογένεια και γνωρίστε πρώτοι το κορίτσι του Μάντοξ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved