Kinderland! Η Αληθινή Κατασκήνωση 50 χρόνια κοντά στο παιδί - 50 χρόνια αξέχαστα καλοκαίρια

Καλοκαίρι και κατασκήνωση! Ο τέλειος συνδυασμός γιά τα παιδιά! Καλοκαίρι και Kinderland! Η άριστη επιλογή!

Kinderland! Η Αληθινή Κατασκήνωση 50 χρόνια κοντά στο παιδί - 50 χρόνια αξέχαστα καλοκαίρια

Η Kinderland είναι μία πανέμορφη παιδική κατασκήνωση. Ένας ονειρεμένος παιδότοπος που προφέρει στο παιδί υψηλής ποιότητας κατασκηνωτική ζωή, μακριά από τα προβλήματα της πόλης.

Γιατί να πάει το παιδί μου κατασκήνωση;
• Για να παίξει, να περάσει καλά και να διασκεδάσει
• Για να κάνει νέους φίλους και φίλες
• Για να απολαύσει τις διακοπές του καλοκαιριού
• Για να ζήσει σε φυσικό και υγιεινό περιβάλλον
• Για να μάθει να παίρνει πρωτοβουλίες
• Για να αποκτήσει θάρρος και εμπιστοσύνη στον εαυτό του

Και γιατί στην Kinderland;

1ον: Είναι δυό βήματα από την Αθήνα
Η Kinderland βρίσκεται στον Κάλαμο Αττικής, μόλις 45' από την Αθήνα. Είναι κτισμένη σε μιά μαγευτική τοποθεσία με θέα τον Ευβοϊκό, συνδυάζοντας αρμονικά βουνό και θάλασσα.

2ον: Χαρούμενα παιδιά & Ευτυχισμένοι γονείς
Η Kinderland δημιουργήθηκε από ανθρώπους που τους εμπνέει η αγάπη για το παιδί. Το πανέμορφο περιβάλλον και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις προσφέρουν στο παιδί άνεση και προστασία. Η Kinderland είναι μιά από τις πιό σύγχρονες παιδικές κατασκηνώσεις της Ελλάδας και της Ευρώπης. Η μοντέρνα αντίληψη, η συνεχής ανανέωση και η υποδειγματική λειτουργία είναι χαρακτηριστικά στοιχεία της. Μέσα στο ονειρεμένο περιβάλλον της Kinderland τα παιδιά θα βρουν τα πάντα. Παιδαγωγούς, γυμναστές, γιατρούς, προπονητές, νέους φίλους και παρέες, χώρους για να αθλούνται, αίθουσες ψυχαγωγίας, θάλασσα, βουνό, υγιεινό και νόστιμο φαγητό. Στον παράδεισο των 100 στρεμμάτων της Kinderland τα παιδιά θα αναπτύξουν τα σωματικά, ψυχικά και πνευματικά τους χαρίσματα και θα αγαπήσουν την ομαδική ζωή.

3ον: Ασφάλεια και υγεία
Στην Kinderland, η υγεία και η ασφάλεια των παιδιών είναι το κύριο μέλημά. Γι' αυτό δίνουν προτεραιότητα στην καθαριότητα, την υγιεινή διατροφή και την προστασία τους από κάθε κίνδυνο.

4ον: Παιχνίδι και ψυχαγωγία
Στην Kinderland είναι όλοι ταγμένοι σ΄ ένα σκοπό. Τη δημιουργική απασχόληση και τη πρωτότυπη ψυχαγωγία των παιδιών. Αυτό το επιτυγχάνουν με το καθημερινό πλούσιο και χαρούμενο πρόγραμμά τους.

5ον: Συνθήκες Διαμονής
Στην Kinderland τα παιδιά διαμένουν μέσα σε διπλές, άνετες, υπερυψωμένες και αδιάβροχες σκηνές 10-12 θέσεων με μεταλλικό σκελετό και δάπεδο μωσαϊκό, όπως επίσης και σε κεραμοσκεπή οικήματα, υπό την εποπτεία και τη φροντίδα έμπειρων ομαδαρχισσών που διαμένουν μαζί τους. Ο χώρος της κατασκήνωσης είναι πανέμορφος με τρεχούμενα νερά, καταρράκτες και μεγάλους ελεύθερους χώρους. Το φαγητό είναι πάντα προσεγμένο, αγνό και νόστιμο, μαγειρεύεται από πεπειραμένους μαγείρους και σερβίρεται στην τραπεζαρία μας που αστράφτει. Η ασφάλεια και η φροντίδα που προσφέρουν τα στελέχη της Kinderland ενισχύονται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό ασφαλείας. Το πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο μας και το αναρρωτήριο που είναι επανδρωμένα με γιατρό και νοσοκόμες, βρίσκονται συνεχώς σε ετοιμότητα σε 24ωρη βάση. Άνετα ντους με ζεστό νερό. Οι τουαλέτες κυριολεκτικά λάμπουν και συνδέονται με σύγχρονη μονάδα βιολογικού καθαρισμού.

Πώς κυλάει μιά μέρα στην Kinderland;
Οι δραστηριότητες πλούσιες, τα αθλήματα ατελείωτα και οι δημιουργικές εκδηλώσεις τόσο διασκεδαστικές... που ποτέ δεν σου είναι ποτέ αρκετές!

Μουσική, χορός (μοντέρνος και παραδοσιακός), χορωδία, ενόργανη γυμναστική, αερόμπικ, ζωγραφική, face painting, χειροτεχνία, πηλός, περιβαλλοντική εκπαίδευση, κατασκευή κοσμημάτων.

Ατομικά πρωταθλήματα, όπως πινγκ-πονγκ, tennis και σκάκι. Ομαδικά πρωταθλήματα, όπως ποδόσφαιρο, beach soccer, μπάσκετ και μπάσκετ 3x3, βόλεϊ, beach volley, γερμανικό, χάντμπωλ, beach handball και grass handball.
Αθλητικά events, ημερήσια τουρνουά.
Ψυχαγωγία με θεατρικές παραστάσεις, χορευτικές βραδιές, διαγωνισμούς χορού και τραγουδιού, διαγωνισμούς χορογραφίας και μεταμφίεσης, καραγκιόζη, κινηματογράφο.
Κοινοτικές και αθλητικές βραδιές, πορείες στο βουνό, παιχνίδια γνώσεων, τσουβαλοδρομίες, μουσικές βραδιές, βραδιές karaoke, το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού, βραδιά εκπλήξεων και πολλά άλλα!

Για τη σωστή λειτουργία και την εύκολη προσαρμογή των παιδιών, στην Kinderland κρατάμε ένα σταθερό ημερήσιο πρόγραμμα με άφθονο παιχνίδι αλλά και αρκετό ελεύθερο χρόνο. Η μέρα ξεκινάει στις 08:00, με την απαραίτητη ατομική καθαριότητα και την έπαρση της σημαίας. Μετά το πρωινό τα παιδιά έχουν μισή ώρα να τακτοποιήσουν τους κοιτώνες και τα προσωπικά τους είδη.

Οι δραστηριότητες και τα ατομικά ή ομαδικά πρωταθλήματα καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος του προγράμματός μας, με 4 ώρες διαθέσιμες το πρωί και 2 ώρες το απόγευμα. Ένα διάλειμμα για κολατσιό γύρω στις 11:00, γεμίζει τις μπαταρίες μικρών και μεγάλων! Κατά τις μεσημεριανές ώρες, μετά το γεύμα, τα παιδιά έχουν χρόνο για προσωπική φροντίδα και ξεκούραση. Στις 19:30 γίνεται η κοινοτική συγκέντρωση, όπου γίνονται ανακοινώσεις και ενημερώσεις, ανταλλάσσονται απόψεις και ορίζεται το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας. Μια ακόμη γεμάτη μέρα στην Kinderland, τελειώνει με την υποστολή της σημαίας, το δείπνο και τη βραδινή ψυχαγωγία. Στις 23:00, πάμε όλοι στα κρεβάτια, για να ανακτήσουμε δυνάμεις!

Θάλασσα
Στην Kinderland τα παιδιά πηγαίνουν για μπάνιο στα καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά του Ευβοϊκού Κόλπου. Κατά την διάρκεια του θαλασσινού μπάνιου τα παιδιά συνοδεύουν και εποπτεύουν πτυχιούχοι ναυαγοσώστες και νοσοκόμα. Η παραλία των Αγίων Αποστόλων απέχει μόλις 3 χιλιόμετρα από την κατασκήνωση.

Και τι θα τρώνε τα παιδιά μας;
Το μενού είναι πλούσιο και υγιεινό! Στην Kinderland, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη σωστή και υγιεινή διατροφή των παιδιών. Το φαγητό είναι πάντα προσεγμένο, αγνό και νόστιμο και μαγειρεύεται από πεπειραμένους μάγειρες. Η κουζίνα και η αποθήκη τροφίμων μας, αστράφτουν από καθαριότητα. Τηρούμε τις προδιαγραφές υγιεινής HACCP.

Για το ξεκίνημα της ημέρας σερβίρεται γάλα, τσάι, ψωμί με βούτυρο και μαρμελάδα ή δημητριακά.
Στο διάλειμμα των 11:00 για κολατσιό, τα παιδιά γεύονται κάποιο σνακ, όπως κέικ, σάντουϊτς, κρουασάν ή τυρόπιτα.
Για μεσημεριανό σερβίρεται μοσχάρι τας κεμπάπ με πουρέ, φιλέτο ψάρι με πατάτες τηγανιτές, αρακά λαδερό με πατάτες και τυρί φέτα, κοτόπουλο λεμονάτο, μακαρόνια με κιμά, μπριζόλα χοιρινή, κοτόπουλο κοκκινιστό με πέννες, όλα συνοδευόμενα πάντα από ένα δροσερό φρούτο!

Μετά τον μεσημεριανό υπνάκο, ένα γλυκάκι είναι ότι πρέπει... Παγωτό, λουκουμάς, ντόνατ, κρεμίτα ή εκλαίρ, ξετρελαίνουν όλα τα παιδιά!
Και στο τέλος της ημέρας για βραδινό, hot dog με πατάτες τηγανιτές και κέτσαπ, λαζάνια ναπολιτέν, cheeseburger, σουβλάκια με τζατζίκι, μπιφτέκια χωριάτικα, πίτσα μιλανέζα, σουτζουκάκια με πιλάφι, όλα συνοδευόμενα πάντα από μια φρέσκια και γεμάτη βιταμίνες σαλάτα.

Υπάρχει δυνατότητα να επισκεφθώ την κατασκήνωση από κοντά και να ενημερωθώ;
Και βέβαια!
Κάθε Σάββατο και Κυριακή, από τις 10:00 έως τις 18:00 οι άνθρωποι της κατασκήνωσης μας ξεναγούν στην κατασκήνωση, στον Κάλαμο Αττικής. Ετσι έχουμε τη δυνατότητα, να δουμε από κοντά το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον και τις εγκαταστάσεις. Τα στελέχη της κατασκήνωσης θα διευκρινίσουν κάθε μας απορία.
Ελάτε να γνωριστούμε.

Πώς μπορώ να στείλω το παιδί μου στην Kinderland;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι:
• Πολλά Ασφαλιστικά Ταμεία όπως επίσης και Εταιρίες, Σύλλογοι, Σωματεία, Οργανισμοί, Δήμοι καλύπτουν πλήρως ή μερικώς το κόστος της διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις.
• Επίσης, ο ΟΑΕΔ καλύπτει 100% το κόστος της διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις. (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ)
• Ιδιωτικά

Τι πρέπει να έχει το παιδί μέσα στη βαλίτσα του
• Κουβέρτα ή sleeping-bag, σεντόνια, μαξιλάρι, μαξιλαροθήκη
• Πετσέτα προσώπου, πετσέτα ποδιών, πετσέτα μπάνιου
• Μαγιώ, μπουρνούζι
• Πυτζάμες, εσώρουχα
• Σορτς, μπλουζάκια
• Πουλόβερ ή φούτερ
• Παπούτσια αθλητικά, σαγιονάρες
• Οδοντόβουρτσα, οδοντόπαστα, σαπούνι, χτένα, σαμπουάν
• Μπάλλα, φακό, καπέλο
• Ρακέτες πινγκ-πονγκ, είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας, έγχρωμο χαρτί γκοφρέ
• Όσα παιδιά παίζουν κάποιο μουσικό όργανο μπορούν να το φέρουν μαζί τους, γιά να ενταχθούν στην ορχήστρα της κατασκήνωσης.

Ποιές είναι οι περίοδοι για φέτος το Καλοκαίρι 2014;
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ - Προγράμματα 22 ημερών
1η ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 15/06 – 07/07
2η ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 08/07 – 30/07
3η ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 30/07 – 21/08

ΟΑΕΔ - Προγράμματα 15 ημερών για τη φιλοξενία παιδιών, χαμηλόμισθων και ανέργων
1ο Δεκαπενθήμερο: 15/06 – 29/06
2ο Δεκαπενθήμερο: 29/06 – 13/07
3ο Δεκαπενθήμερο: 13/07 – 27/07
4ο Δεκαπενθήμερο: 27/07 – 10/08
5ο Δεκαπενθήμερο: 10/08 – 24/08

Γενικές Πληροφορίες
• Επισκεπτήριο έχουμε κάθε Σάββατο από τις 16:00 έως τις 19:30, αποκλειστικά μέσα στον χώρο της κατασκήνωσης.
• Η κατασκήνωση, κατά το επισκεπτήριο, μεταφέρει δωρεάν όσους επισκέπτες δεν έχουν μεταφορικό μέσο από τον Κάλαμο στην κατασκήνωση.
• Η έξοδος των παιδιών από τον κατασκηνωτικό χώρο όπως επίσης και η προσωρινή απομάκρυνση (ολιγόωρη άδεια) των παιδιών από την κατασκήνωση κρύβει κινδύνους και δεν επιτρέπονται.
• Η παραλαβή των παιδιών από την κατασκήνωση θα γίνεται μόνο από τους γονείς προσωπικά με επίδειξη ταυτότητας ή από τρίτους με θεωρημένη εξουσιοδότηση.
• Η παραλαβή και η παράδοση των παιδιών γίνεται στην κατασκήνωση.
• Το κόστος διαμονής περιλαμβάνει και ασφαλιστική κάλυψη (αστική ευθύνη) των παιδιών.
• 20 καρτοτηλέφωνα είναι στη διάθεση των παιδιών, όλες τις ημέρες και ώρες γιά να σας τηλεφωνούν. Μπορείτε να προμηθευτείτε τηλεκάρτες από το κυλικείο.
• Οι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με τα παιδιά στα τηλέφωνα της κατασκήνωσης καθημερινά από 09:00-13:00 και 17:30-20:30.

Κατασκήνωση Kinderland σημαίνει:
Ασφάλεια ● Καθαριότητα ● Άθληση ● Φυσική Ζωή ● Παιχνίδι ● Ψυχαγωγία ● Υγιεινή και Πλούσια Διατροφή ● Αγάπη γιά το Περιβάλλον ● Ξεγνοιασιά ● Φιλίες ● Θάλασσα

Γιά εγγραφές και πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:
www.kinderland.gr - (210) 3618850

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved