Απίστευτο! Κόρη έγινε παρένθετη μητέρα για την 50χρονη μαμά της αλλά δεν της δίνει το μωρό!

Είναι μια ιστορία από αυτές που τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας ωχριούν μπροστά τους, αλλά είναι αληθινή και αγγίζει πολλά ταμπού θέματα ταυτόχρονα.

Απίστευτο! Κόρη έγινε παρένθετη μητέρα για την 50χρονη μαμά της αλλά δεν της δίνει το μωρό!

Η κόρη πήρε την απόφαση να γίνει παρένθετη μητέρα για χάρη της 50χρονης μαμάς της και του πατριού της, στο τέλος όμως δεν μπόρεσε να δώσει το παιδί της στους γονείς του και το κράτησε η ίδια.

Η 26χρονη Λιάν Στανφορντ δεν είχε πρόθεση να κάνει άλλο παιδί, καθώς είχε ήδη ένα 4χρονο αγοράκι από μια προηγούμενη σχέση της. Όταν όμως η 50χρονη μητέρα της, την παρακάλεσε να την βοηθήσει να αποκτήσει ένα μωρό με τον σύζυγό της, εκείνη δέχθηκε να γίνει η παρένθετη μητέρα. Η 50χρονη μαμά της είχε κάνει πολλές προσπάθειες να αποκτήσει παιδί, δυστυχώς όμως συνεχώς απέβαλε και το τελευταίο της αγοράκι που γεννήθηκε αρκετά πρόωρα, δεν επέζησε.

Στράφηκε προς την 26χρονη κόρη της για βοήθεια και αποφάσισαν να γεννήσει εκείνη ένα μωρό με το σπέρμα του άντρα της. Δεν υπέγραψαν κάποιο συμφωνητικό ή άλλο επίσημο έγγραφο, παρά μόνο συμφώνησαν προφορικά, ενώ και η σύλληψη έγινε με τον πιο ανορθόδοξο τρόπο.

Η Λιάν παρακολουθούσε το κύκλο της και στις γόνιμες μέρες της, πήγε στο σπίτι της μαμάς της. Καθόταν στον καναπέ του σαλονιού και τους περίμενε, όσο εκείνοι ήταν στην κρεβατοκάμαρα. Ύστερα κατέβαινε η 50χρονη μαμά της με μια κοινή σύριγγα που περιείχε το σπέρμα του άντρα της, το έδινε στην κόρη και εκείνη μόνη της στην τουαλέτα εισχωρούσε το περιεχόμενο της σύριγγας στον κόλπο της. Αυτό συνέβη για πέντε συνεχόμενα βράδια!

«Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να μείνω έγκυος, αλλά τα καταφέραμε και έμεινα έγκυος με την πρώτη», λέει η Λιάν. «Στην αρχή ήμασταν πολύ χαρούμενοι και συγκινημένοι όλοι, ειδικά η μαμά μου που ήθελε να αποκτήσει ένα μωρό. Εγώ δεν είχα συνειδητοποιήσει τι μου συνέβαινε ακόμα, όταν όμως έκανα τον υπέρηχο, είδα το μωρό μέσα μου και άρχισα να το αισθάνομαι, τα συναισθήματά μου άλλαξαν! Ξύπνησε το μητρικό μου ένστικτο και θεώρησα αυτό το παιδί δικό μου. Τους είπα ότι δεν πρόκειται να τους το δώσω».

Η 50χρονη μαμά της προσπάθησε με κάθε τρόπο να την πείσει να αλλάξει γνώμη, αλλά η Λιάν ήταν ανένδοτη, ώσπου η μητέρα της έκοψε κάθε επαφή μαζί της. «Της είπα ότι ο δεσμός που έχω με αυτό το μωρό, είναι πιο δυνατός από τον δικό μας ως μάνα και κόρη. Βλέποντας το μωρό μου (η Λιάν γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι που είναι σήμερα 18 μηνών) δεν έχω μετανιώσει καθόλου για την απόφασή μου και ας διαλύθηκε η οικογένειά μου»...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved