Η Ελλη Κόκκινου γιόρτασε με τον γιο της Αλέξανδρο τα έκτα του γενέθλια! Aποκλειστικές φωτογραφίες

Τα έκτα του γενέθλια γιόρτασε ο μοναχογιός της Έλλης Κοκκίνου στον παιδικό σταθμό της μαμάς του στη Γλυφάδα!

Η Ελλη Κόκκινου γιόρτασε με τον γιο της Αλέξανδρο τα έκτα του γενέθλια! Aποκλειστικές φωτογραφίες

Το πάρτι του μικρού Αλέξανδρου ξεκίνησε στις 17.00 στο «Happy Faces» στη Γλυφάδα! Ο κήπος γέμισε παιδικές φωνές, μπαλόνια και σαπουνόφουσκες! Ανιματέρ κράτησαν συντροφιά στα παιδιά που δε σταμάτησαν να παίζουν! Τσουβαλοδρομίες, αγώνες μεταξύ κοριτσιών και αγοριών, διαγωνισμούς! Φυσικά, η γιαγιά Μαίρη, παρακολουθούσε με περηφάνια τον εγγονό της και βοηθούσε σε όλα, αφού εργάζεται μαζί με την Ελλη στον Παιδικό σταθμό.

Απο το πάρτι δε θα μπορούσαν να λείπουν οι συμμαθητές του Αλέξανδρου από το σχολείο του, οι φίλοι του, οι μαθητές του «Happy Faces» αλλά και τα παιδιά των επιστήθιων φίλων της μαμάς του.

Στο πάρτι καλεσμένες ήταν η Πέγκυ Ζήνα με την κόρη της Ηλέκτρα, η Μαριέττα Χρουσαλά με την κόρη της Μάργκω, η Δέσποινα Καμπούρη με την κόρη της Έλενα, η Ολυμπία Χοψονίδου με τους τρεις γιους της Θανάση, Βασίλη και Δημήτρη, αλλά και ο νονός του, Παύλος Σταματόπουλος.

Την τούρτα του Αλέξανδρου επιμελήθηκαν η Μάνια Ντέλου και η Γεωργίνα Έλληνα. Μάλιστα, η διάσημη μαμά τις ευχαρίστησε γράφοντας στον λογαριασμό της στο Facebook ποστάροντας φωτογραφία με την τούρτα: «Πόσα ευχαριστώ να πω στις φίλες μου για την εκπληκτική τούρτα - έργο τέχνης! Έπρεπε να δείτε την έκφραση του Αλέξανδρου! Είστε καταπληκτικές!».

Το θέμα της τούρτας ήταν Captain America Minion και είχε γεύση σοκολάτα!

Πολύχρονος και πάντα ευτυχισμένος!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved