Απίστευτο! Εκλεισαν το στόμα βρέφους με κολλητική ταινία σε μαιευτήριο των Φιλιππίνων!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γονείς του νεογέννητου βρέφους Γιοχάνες σε μαιευτήριο των Φιλιππίνων, όταν αντίκρισαν το μόλις 6 ημερών βρέφος τους, φιμωμένο με κολλητική ταινία!

Απίστευτο! Εκλεισαν το στόμα βρέφους με κολλητική ταινία σε μαιευτήριο των Φιλιππίνων!

«Αυτός είναι ο γιος μου Γιοχάνες Νοβάλ! Δεν μπορεί να μιλήσει για την τρομακτική του εμπειρία που έζησε στα χέρια του προσωπικού της κλινικής... έτσι πρέπει να μιλήσουμε εμείς για αυτόν». Αυτά τα λόγια και την φωτογραφία του φιμωμένου του βρέφους, την οποία ανάρτησε ο Νοβάλ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, προκάλεσαν κύμα αγανάκτησης.

Μετά τη γέννησή του το βρέφος έπρεπε να παραμείνει στην κλινική Cebu Puericulture, στην πόλη Τσεμπού, εξαιτίας μιας λοίμωξης που διέγνωσαν οι γιατροί. Όταν οι γονείς, Ράιαν Νοβάλ και Τζασμίν Μπαντοκντόκ, πήγαν στο νοσοκομείο να δουν το νεογέννητο, το θέαμα που αντίκρισαν τους προκάλεσε τρόμο: τα χείλη του βρέφους ήταν σφραγισμένα με κολλητική ταινία!

Όμως δεν τελείωσαν εκεί οι δυσάρεστες εκπλήξεις για τους δύο γονείς: όταν ζήτησαν εξηγήσεις από το προσωπικό του μαιευτηρίου, μία νοσοκόμα τους είπε ότι το μωρό έκλαιγε υπερβολικά δυνατά και έτσι έπρεπε κάπως να το σταματήσουν!

Παρά το γεγονός ότι οι γονείς του βρέφους δεν έχουν υποβάλει ακόμα επίσημη καταγγελία, το υπουργείο Υγείας της χώρας αναμένεται να κάνει έρευνα τόσο για το μαιευτήριο, όσο και για μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού που εκτελούσε βάρδιες εκείνη την ημέρα, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun.Star Cebu.

Η διεύθυνση του νοσοκομείου ισχυρίζεται ότι η κολλητική ταινία χρησιμοποιήθηκε ώστε να παραμένει στο στόμα του βρέφους μια πιπίλα χωρίς να πέφτει. Οι γονείς θεωρούν ότι, έστω κι αν αυτό αληθεύει, το μωρό μπορούσε να είχε πνιγεί.

Να σημειωθεί ότι το υπουργείο Υγείας τόνισε ότι απαγορεύεται η χρήση πιπίλας σε νεογέννητα, γιατί μπορεί να αποτελέσει πηγή μόλυνσης.

Δείτε το βίντεο με την είδηση που έπαιξαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved