Mother's Day Collection! H συλλογή της TOUS αφιερωμένη στη γιορτή της Μητέρας

Για την πιο γλυκιά γιορτή του χρόνου, τη Γιορτή της Μητέρας την Κυριακή 11 Μαΐου, η TOUS παρουσιάζει μια συλλογή που θα λατρέψουν μαμάδες και παιδιά!

Mother's Day Collection! H συλλογή της TOUS αφιερωμένη στη γιορτή της Μητέρας

Η φετινή Mother's Day Collection του διάσημου ισπανικού οίκου κοσμημάτων και αξεσουάρ περιλαμβάνει υπέροχες δημιουργίες με παιχνιδιάρικο χαρακτήρα για να πείτε ένα τρυφερό και ξεχωριστό «σ'αγαπώ» στον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής σας.

Mother's Day "Do It Yourself" Kit

1.TOUS MOTHERS DAY DIY KIT GOLD 1

Σε ειδική κασετίνα με το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα της TOUS, το Mother's Day "Do It Yourself" Kit περιλαμβάνει ένα στρογγυλό μενταγιόν από χρυσό 18Κ με παβέ διαμάντια ή σκέτο ασήμι 925 που αναγράφει τη λέξη "mama", και συνοδεύεται από πολύχρωμες χάντρες από ημιπολύτιμους λίθους, κορδονάκι και λαβίδα, καθώς και μίνι εγχειρίδιο με προτεινόμενα σχέδια. Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παίξουν και να πειραματιστούν με διάφορους συνδυασμούς, χαρίζοντας στη μαμά ένα «μικρό έργο τέχνης» που θα έχουν δημιουργήσει με τα ίδια τους τα χέρια!

Mενταγιόν mama

tous2222

Το μενταγιόν "mama", που φέρει μια χαριτωμένη μαργαρίτα στο κέντρο και το αρκουδάκι σήμα κατατεθέν της TOUS στο συνδετικό κρίκο, διατίθεται και μόνο του σε 4 εκδόσεις:
- Σε χρυσό 18Κ με παβέ διαμάντια
- Σε χρυσό 18Κ
- Σε φίλντισι και λεπτομέρειες από χρυσό 18Κ
- Σε ασήμι 925, σε δύο μεγέθη, μικρό και μεγάλο
Μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε αλυσίδα ή δερμάτινο κορδονάκι από την πλούσια συλλογή της TOUS και να παραμείνει πολύτιμο φυλακτό που θα περάσει από τη μητέρα στην κόρη, από γενιά σε γενιά.

Koλιέ και βραχιόλι mama

kolie

Τη συλλογή Mother's Day συμπληρώνουν το κολιέ και ασορτί βραχιόλι από χρυσό 18Κ και παβέ διαμάντια ή ασήμι 925, με τέσσερις διακριτικές στρογγυλές πλάκες που φέρουν τα αρχικά της λέξης "mama" και μία πέμπτη με το σχέδιο της μαργαρίτας. Πρόκειται για φίνες λιτές δημιουργίες που συνδυάζονται με όλα τα looks και δεν θα αποχωρίζεται ποτέ η μαμά.

Λίγα λόγια για την TOUS:

Με μακρόχρονη παράδοση στην κοσμηματοποιΐα από το 1920, η TOUS αποτελεί μια μεγάλη οικογενειακή επιχείρηση που εκπλήσσει συνεχώς τους πελάτες της με πρωτότυπες δημιουργίες φτιαγμένες από τα καλύτερα υλικά. Τη σημερινή της μορφή την οφείλει στο ζεύγος του Salvador Tous και της Rosa Oriol, οι οποίοι επινόησαν ένα πρωτοποριακό concept που έκανε τη διαφορά στην παραδοσιακή αγορά των κοσμημάτων. Τα τελευταία χρόνια η TOUS έχει αναδειχθεί σε ένα lifestyle brand, με πλήρεις συλλογές κοσμημάτων, ρολογιών, δερμάτινων ειδών, αξεσουάρ, γυαλιών ηλίου και αρωμάτων. Η εταιρία διαθέτει παρουσία σε 40 χώρες ανά τον κόσμο με καταστήματα από τη Νέα Υόρκη και το Μεξικό έως τη Μόσχα και το Τόκυο, ενώ η έδρα της παραμένει στα περίχωρα της Βαρκελώνης στην Ισπανία.

www.tous.com

TOUS Boutiques:

Αθήνα: Πανεπιστημίου 5Α & Βουκουρεστίου, Τ. 211 2153054
Κηφισιά: Παναγίτσας 6, Τ. 211 2106250

TOUS Corners:

Αθήνα: attica City Link, Πανεπιστημίου 9
notosgalleries, Σταδίου & Αιόλου
Μαρούσι: attica Golden Hall, Λ. Κηφισίας 37Α
Θεσσαλονίκη: notosgalleries, Στοά Χιρς, Τσιμισκή 24 & Μητροπόλεως 31

We are social!
https://www.facebook.com/toushellas
http://instagram.com/toushellas
https://twitter.com/toushellas
https://www.youtube.com/user/toushellas

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved