Εικοσάχρονη πήγε στο νοσοκομείο με πόνους περιόδου και βγήκε με μωρό! (εικόνες, βίντεο)

Η ιστορία που θα διαβάσετε παρακάτω είναι πραγματικά περίεργη. Είναι μία ακόμα περίπτωση νεαρής κοπέλας η οποία μέχρι και την στιγμή που γέννησε, δεν είχε καταλάβει πως είναι έγκυος.

Εικοσάχρονη πήγε στο νοσοκομείο με πόνους περιόδου και βγήκε με μωρό! (εικόνες, βίντεο)

Και για να σας προλάβουμε, οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια όταν ήταν οκτώ μηνών, και δεν το γνώριζε, αποδεικνύουν πως τουλάχιστον εμφανισιακά δεν είχε την παραμικρή ένδειξη για την εγκυμοσύνη που διένυε.

Ολα ξεκίνησαν όταν έχοντας έντονους πόνους στην πλάτη η 20χρονη Σόφι Αλντριτζ επισκέφτηκε το νοσοκομείο. Η νεαρή Σόφι θεώρησε πως επρόκειτο για πόνους περιόδου καθώς περίμενε να αδιαθετήσει.

Οι γιατροί δίνοντάς της ένα κουτί παυσίπονα, την έστειλαν σπίτι. Ομως μερικές ώρες αργότερα ξαναγύρισε στο νοσοκομείο, αυτή τη φορά με ασθενοφόρο, καθώς οι πόνοι είχαν γίνει αφόρητοι και δεν μπορούσε να περπατήσει καθόλου. Μέσα σε μισή ώρα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, τον μικρό Τόμας.

Η 20χρονη, ισχυρίζεται πως δεν είχε καταλάβει τίποτα: «Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται πραγματικά χαζό σε μερικούς ανθρώπους, αλλά ειλικρινά δεν είχα ιδέα ότι ήμουν έγκυος. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Ποτέ δεν είχα πρωινή ναυτία, δεν πήρα καθόλου βάρος και είχα κανονική έμμηνο ρύση».

Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, διασκέδαζε τα βράδια και μεθούσε με τις φίλες της ενώ στις φωτογραφίες που έχει τραβήξει από τα πάρτι της στον έβδομο και όγδοο μήνα, φαίνεται με κολλητά ρούχα και σχεδόν επίπεδη κοιλιά.

«Φορούσα κοντά μπλουζάκια και μίνι φούστες. Δεν ένιωσα ποτέ το μωρό να κουνιέται ή να κλωτσά. Επειδή δεν είχα αντιληφθεί την εγκυμοσύνη, συνέχιζα να βγαίνω με τους φίλους μου και να καταναλώνω αλκοόλ. Έτσι, το να γεννήσω με τον τρόπο που έγινε, ήταν πολύ τρομακτικό. Ήταν ένα μεγάλο σοκ για όλους, όταν ξαφνικά γύρισα σπίτι με ένα μωρό!».

Κανείς δεν ήταν προετοιμασμένος και για αυτό όπως είναι φυσικό δεν είχαν αγοράσει ούτε πάνες, ούτε κρεβατάκι ούτε τα απαραίτητα πράγματα που χρειαζόταν το μωράκι και η μαμά του. Όταν γύρισε σπίτι, οι γονείς της και οι φίλοι της, της έκαναν μία μεγάλη έκπληξη αφού είχαν αγοράσει όλα τα απαραίτητα για τον μικρό Τόμας!

Η κοπέλα δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενη και δεν θα άλλαζε τίποτα. Αγαπάει τον μικρό Τόμας όσο τίποτα άλλο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved