Οι 10 πιο αστείες εικόνες από την περιοδεία του βασιλικού ζεύγους στην Αυστραλία

Ακόμα και οι βασιλιάδες χρειάζονται χρόνο για την οικογένειά τους! Μάλλον αυτός είναι ο λόγος που αυτό το διάστημα, ο πρίγκηπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ αποφάσισαν να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι 10 πιο αστείες εικόνες από την περιοδεία του βασιλικού ζεύγους στην Αυστραλία

Γιατί ενώ το βασιλικό ζεύγος μαζί με τον μικρό πρίγκηπα Τζωρτζ, μας είχε συνηθίσει σε πάμπολλες εμφανίσεις του, κατά την διάρκεια της τριών εβδομάδων περιοδείας τους στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, φαίνεται ότι τώρα επιθυμούν την ησυχία τους με τον γιο τους.

Το σίγουρο είναι ότι αυτή η περιοδεία τους, μας άφησε αρκετό φωτογραφικό υλικό, ώστε να θυμηθούμε τις 10 πιο αστείες σκηνές που έκαναν τον γύρο όλου του κόσμου. Απολαύστε τους στην συλλογή φωτογραφιών που ακολουθεί και διαβάστε τις λεζάντες με τις σκέψεις τους, τις οποίες σκαρφιστήκαμε -με μπόλικη δόση χιούμορ- όταν μπήκαμε στην θέση τους...

Από τον μικρό πρίγκηπα Τζωρτζ που "τρώει" τα μαλλιά της μαμάς του, μέχρι τον επίσημο χαιρετισμό με τις μύτες που αντάλλαξαν Ουίλιαμ και Κέιτ με εξέχοντα πρόσωπα της Νέας Ζηλανδίας, όλες οι φωτογραφίες θα σας κάνουν να χαμογελάσετε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved