Πασίγνωστος τραγουδιστής ανακοίνωσε στο twitter ότι θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς! (εικόνες)

Είναι από τους πιο διάσημους τραγουδιστές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πασίγνωστος τραγουδιστής ανακοίνωσε στο twitter ότι θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς! (εικόνες)

Στα 40 του χρόνια, εκτός από μία σπουδαία καριέρα, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Με την σύζυγό του είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ κι έχουν μία κορούλα η οποία όμως σύντομα θα αποκτήσει μία αδελφούλα!

Αυτό φυσικά δεν το βγάλαμε από το μυαλό μας, αλλά το ανακοίνωσε ο διάσημος μπαμπάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Δεν πέρασαν λίγα λεπτά κι η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου, ενώ χιλιάδες φαν απ΄όλον τον κόσμο έσπευσαν να του γράψουν τις ευχές τους.

Ο Robbie Williams, πιο χαρούμενος κι ευτυχισμένος από ποτέ, έγραψε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Η Ayda κι εγώ είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η Theodora Rose Williams θα γίνει μεγάλη αδελφή»!

Ο γάμος του με την σύζυγό του έγινε τον Αύγουστο του 2010 κι ο καρπός του έρωτά τους ήρθε δύο χρόνια αργότερα. Σε παλαιότερες συνεντεύξεις του, ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε αποκαλύψει πόσο πολύ τον άλλαξε η πατρότητα, ενώ εξομολογήθηκε ότι του αρέσει πολύ να περνάει ώρες μαζί με την κόρη του και να την φροντίζει!

Σε λίγο καιρό λοιπόν, το αγαπημένο ζευγάρι θα υποδεχτεί τη δεύτερη κορούλα του και όπως είναι φυσικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Δείτε τι έγραψε στο δημοφιλές μέσο ο διάσημος τραγουδιστής.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved