Μόλις γέννησε το ανακοίνωσε στο twitter! Δείτε την πρώτη φωτογραφία του μωρού της!

Είναι μία από τις πιο σέξι και όμορφες ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Μόλις γέννησε το ανακοίνωσε στο twitter! Δείτε την πρώτη φωτογραφία του μωρού της!

Πριν από λίγες ημέρες είχε παραβρεθεί σε εκδήλωση και τα φλας πήραν φωτιά καθώς η ετοιμόγεννη τότε ηθοποιός εμφανίστηκε με μαύρο φόρεμα κρατώντας την κοιλίτσα της!

Οι μέρες πέρασαν και η διάσημη σταρ μπήκε στο μαιευτήριο να γεννήσει. Ο μικρός γεννήθηκε κι η όμορφη μαμά μοιράστηκε το χαρμόσυνο γεγονός στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter γράφοντας το εξής: «Κυρίες και κύριοι ο Otis Alexander Sudeikis εγκατέλειψε το κτίριο (εγώ είμαι στο κτίριο)».

Η Olivia Wilde κι ο Jason Sudeikis, υποδέχθηκαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους και πλέουν τις τελευταίες μέρες σε πελάγη ευτυχίας. Η 30χρονη ηθοποιός είχε ανακοινώσει στα μίντια την εγκυμοσύνη της στις Χρυσές Σφαίρες τον Ιανουάριο. Όλους αυτούς τους μήνες, η πανέμορφη ηθοποιός μοιραζόταν φωτογραφίες με τους followers της και συχνά αστειευόταν για τα κιλά που πήρε.

Η όμορφη μαμά όμως, πήρε την απόφαση να μοιραστεί και την πρώτη φωτογραφία του μωρού της στα social media. Η τρυφερή αυτή φωτογραφία είχε χιλιάδες like, ενώ εκατοντάδες φαν και γνωστοί έσπευσαν να δώσουν τις ευχές τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved