Για πρώτη φορά φωτογραφίζεται και μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα! (εικόνες)

Περιμένει το δεύτερο μωράκι της κι είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Για πρώτη φορά φωτογραφίζεται και μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα! (εικόνες)

Η διάσημη μαμά, από την στιγμή που της ανακοινώθηκε ότι είναι έγκυος δεν μπορεί να συγκρατήσει τη χαρά της. Είναι μόλις 29 εβδομάδων κι ανυπομονεί να περάσουν οι μήνες για να κρατήσει στην αγκαλιά της το πλασματάκι της.

Πριν από λίγες ώρες, η 22χρονη ριάλιτι σταρ, έβγαλε μία σέλφι φωτογραφία και την ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ! Αμέσως φυσικά το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης πήρε φωτιά!

Ο λόγος; Η σταρ του ριάλιτι, teen mom 2, Jenelle Evans, πόσταρε μία φωτογραφία της με μπικίνι. Μάλιστα έχει τρύπα στον αφαλό και φοράει ένα σκουλαρίκι που γράφει: «Baby on Board». Όσο για τη λεζάντα που την συνόδευσε; «29 εβδομάδων και μετράμε». Χιλιάδες φαν και διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να αφήσουν το σχόλιό τους και να της ευχηθούν τα καλύτερα.

Η Jenelle, έχει ένα 4χρονο γιο, τον Τζέις, από τον πρώην σύντροφό της, Άντριου και τώρα είναι μαζί με το νέο της σύντροφο, Νάθαν, κι ανυπομονούν να έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους.

Η ζωή της διάσημης τηλεπερσόνας, έχει περάσει από 40 κύματα καθώς έκανε χρήση ναρκωτικών και την έχουν συλλάβει αρκετές φορές. Τώρα όμως, γύρισε σελίδα στο παρελθόν κι απολαμβάνει τη μητρότητα με το παραπάνω!

Δείτε τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved