Όλα για τη νεογέννητη κόρη του! Ποιος είναι ο…ερωτευμένος μπαμπάς (εικόνες)

Τρεις εβδομάδες περίπου έχουν περάσει από τότε που ήρθε στον κόσμο η πριγκίπισσά του και δεν μπορεί να ξεκολλήσει τα μάτια του από πάνω της.

Όλα για τη νεογέννητη κόρη του! Ποιος είναι ο…ερωτευμένος μπαμπάς (εικόνες)

Ο διάσημος παρουσιαστής, Τομ Γουίλιαμς και η σύζυγός του, Ρέιτσελ Γκίλμπερτ, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας τις τελευταίες ημέρες που κρατούν στην αγκαλιά τους τη νεογέννητη κορούλα τους, η οποία γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου.

Ο Τομ από ότι φαίνεται, απέκτησε νέο έρωτα στη ζωή του και δεν χορταίνει να την έχει να κοιμάται δίπλα του. Ο «ερωτευμένος» μπαμπάς, θέλοντας να μοιραστεί την ευτυχία του με τους χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους, ανέβασε μία φωτογραφία στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Ίνσταγκραμ και στο Twitter, όπου κρατάει αγκαλιά την μεγάλη του αγάπη! Εκείνος χαμογελάει γεμάτος ευτυχία, ενώ η μικρή κοιμάται για τα καλά! Τα σχόλια και τα like, όπως ήταν φυσικό ήταν χιλιάδες.

Μετά από λίγες ημέρες, η 31χρονη σύζυγός του, ανέβασε στο Ίνσταγκραμ μία φωτογραφία με τον παρουσιαστή και το μωράκι να κοιμούνται δίπλα δίπλα, ενώ η λεζάντα που την συνόδευε ήταν η εξής: «Τα δύο ωραιότερα δώρα της ζωής μου».

Μάλιστα η 31χρονη σχεδιάστρια ρούχων, μας σύστησε για πρώτη φορά τον καρπό του έρωτά της, μία ημέρα αφότου γέννησε, με μία φωτογραφία κι ένα κείμενο που έγραφε: «Χθες καλωσορίσαμε το μικρό μας κοριτσάκι, Στορμ Ιβ Νίπερ Γουίλιαμς. Εγώ κι ο σύζυγός μου είμαστε ευλογημένοι».

Δείτε τις τρυφερές φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved