«Δεν θα αγαπήσω κανέναν περισσότερο από τον μπαμπά μου»! Ποια είναι η σταρ... μπαμπάκιας; (εικόνες)

Τα περισσότερα κορίτσια από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους έχουν μεγάλη αδυναμία στον πατέρα τους!

«Δεν θα αγαπήσω κανέναν περισσότερο από τον μπαμπά μου»! Ποια είναι η σταρ... μπαμπάκιας; (εικόνες)

Για εκείνα αποτελεί πρότυπο, και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις, όταν ενηλικιωθούν, επιλέγουν συντρόφους που του μοιάζουν!

Κάποιες γυναίκες βρίσκουν άντρα σαν τον πατέρα τους, και κάποιες άλλες όχι! Μία από αυτές πουν ανήκουν στην δεύτερη κατηγορία, είναι και η κόρη του διάσημου Άγγλου τραγουδιστή της χέβι μέταλ, Όζι Όζμπορν.

Η Κέλι Όζμπορν, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα της στη μουσική, ανέβασε πριν από λίγες ημέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ, δύο φωτογραφίες μαζί με τον πατέρα της. Στη μία ακουμπάει το κεφάλι της πάνω στον ώμο του και γράφει: «Δεν θα υπάρξει κανένας άνδρας στον κόσμο που θα αγαπήσω περισσότερο από τον πατέρα μου», εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο το πόσο ψηλά τον έχει και πόσο πολύ τον αγαπάει.

Στη δεύτερη φωτογραφία οι δυο τους είναι ευδιάθετοι και χαμογελαστοί και η λεζάντα που την συνοδεύει είναι η εξής:

«Ο πατέρας μου είναι ο ιδανικότερος άνθρωπος πάνω στη γη που μπορείς να πας στα πάρτι του Χόλιγουντ. Γελάμε μόνο, επειδή δεν μπορούμε να πάρουμε τίποτα στα σοβαρά»!

Όπως ήταν φυσικό χιλιάδες ήταν τα like στις φωτογραφίες, ενώ εκατοντάδες διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να τις σχολιάσουν!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved