Το μικρό αγγελούδι χρειάζεται τη βοήθειά μας! (εικόνες)

Με τις πύρινες φλόγες βρέθηκε αντιμέτωπο ένα μωράκι εφτά μηνών από πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα όπου έμενε με τους γονείς του.

Το μικρό αγγελούδι χρειάζεται τη βοήθειά μας! (εικόνες)

Το κοριτσάκι υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο κάτω μέρος του σώματός του και κυρίως στα άκρα. Νοσηλεύεται στην κλινική πλαστικής χειρουργικής του «Παίδων Αγία Σοφία» χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του βρέφους, θα χρειαστούν πολλαπλές επεμβάσεις και η διαδικασία θα είναι πολύμηνη. Στην τελευταία επέμβαση που ολοκληρώθηκε πριν δυο μέρες, έχασε δυστυχώς τα πέντε δάχτυλα από το αριστερό της πόδι ενώ υπάρχει κίνδυνος για το μετατάρσιο. Μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί τέσσερα χειρουργεία αλλά θα πρέπει να πραγματοποιηθούν και άλλα.

Η πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Πάρνηθος, στο Περιστέρι με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο νοσοκομείο επιπλέον δυο παιδιά και δυο ενήλικες που υπέστησαν αναπνευστικά προβλήματα αλλά και να καεί το σπίτι.

Κάθε βοήθεια που προσφέρεται, είναι πολύτιμη για την οικογένεια που βρίσκεται σε μεγάλη ανάγκη αυτήν τη στιγμή.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του Facebook, «Βοηθήστε το μωρό μας» που έχει δημιουργηθεί εδώ και λίγες ημέρες για την υποστήριξη της οικογένειας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας με την οικογένεια:
Μαρία Διαμαντοπούλου: 697 8282727
Μαίρη Ανδριανού: 697 7530500

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved