Αυτά είναι τα… καλόπαιδα του Beverly Hills! Επίδειξη πλούτου μέχρι αηδίας! (εικόνες)

Σε ένα κανόνα πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις, οι οποίες βέβαια είναι ελάχιστες.

Αυτά είναι τα… καλόπαιδα του Beverly Hills! Επίδειξη πλούτου μέχρι αηδίας! (εικόνες)

Έτσι και στην συγκεκριμένη περίπτωση, υπάρχουν άνθρωποι που η κρίση δεν τους έχει αγγίξει καθόλου! Ίσα ίσα απολαμβάνουν τον πλούτο και την χλιδή στο μεγαλείο τους!

Μεταξύ αυτών, είναι τα 20χρονα παιδιά πλούσιων γονιών. Την ώρα που συνομήλικοί τους βγάζουν πρόγραμμα για το τι θα κάνουν μετά τις σπουδές τους, εκείνα σημειώνουν στις πανάκριβες ατζέντες τους, τις ημερομηνίες με τα αμέτρητα πάρτι που έχουν να πάνε!

Τα πλουσιόπαιδα του Beverly Hills κάνουν επίδειξη πλούτου μέχρι αηδίας κι έχουν γίνει διεθνές φαινόμενο, μέσω των social media. Συγκεκριμένα του Ίνσταγκραμ, μέσω ενός tumblr, με τίτλο «Rich kids of Instagram»!

Κοπέλες ημίγυμνες ποζάρουν με μπουκάλια σαμπάνιας, υπερπολυτελή αυτοκίνητα και σκάφη, και σακούλες από ψώνια από πανάκριβα μαγαζιά. Κάπως έτσι περνούν την ώρα τους αυτά τα παιδιά, φροντίζοντας να ενημερώνουν τους διαδικτυακούς τους φίλους, ανεβάζοντας φωτογραφίες, προβάλλοντας την χλιδή και τον πλούτο μέσα στον οποίο ζουν.

Φωτογραφίες άκρως προκλητικές. Το φαινόμενο αυτό όμως, εκμεταλλεύτηκε το κανάλι Ε!, το οποίο έκανε την ζωή αυτών των παιδιών, ριάλιτι με τίτλο «#RichKidsofBeverlyHills».

Τώρα ποιοι το βλέπουν; Σίγουρα όσο ακολουθούν την συγκεκριμένη ομάδα στο Ίνσταγκραμ και όσοι έχουν την περιέργεια να μάθουν πώς περνούν την ώρα τους σπαταλώντας χρήματα αυτά τα παιδιά.

Κι επειδή μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, εμείς θα σας παρουσιάσουμε μερικές από τις συνήθειες των πλουσιόπαιδων στο παρακάτω φωτογραφικό άλμπουμ το οποίο κάνει το γύρο του κόσμου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved