Η ευτυχισμένη μαμά με τα χιλιάδες παπούτσια και το δώρο έκπληξη του άντρα της! (εικόνες)

Ζει μία παραμυθένια ζωή ακόμη και σε περίοδο κρίσης! Γέννησε πριν από λίγους μήνες ένα πανέμορφο αγοράκι κι έτσι ολοκληρώθηκε η οικογενειακή της ευτυχία!

Η ευτυχισμένη μαμά με τα χιλιάδες παπούτσια και το δώρο έκπληξη του άντρα της! (εικόνες)

Η Τζένιφερ Στάνο, είναι παντρεμένη με τον δισεκατομμυριούχο Άλκη Δαυίδ, και πριν από λίγες ημέρες ένα δώρο έκπληξη από εκείνον την περίμενε έξω από το σπίτι τους! Δεν ήταν κόσμημα, ούτε ρούχο, αλλά μία πανάκριβη Μπέντλει τυλιγμένη με κόκκινη κορδέλα! Μάλιστα λίγη ώρα αργότερα μοιράστηκε την χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, αναρτώντας την συγκεκριμένη φωτογραφία!

Η διάσημη μανούλα όμως είναι λάτρης της μόδας και η ντουλάπα της, αποτελεί όνειρο της κάθε γυναίκας. Ωστόσο, φαίνεται ότι έχει αδυναμία στα παπούτσια και αυτό το αποδεικνύουν οι παρακάτω φωτογραφίες, που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ!

Το αγαπημένο ζευγάρι, έχει απασχολήσει αρκετές φορές με τα καμώματά του και τις ακριβές του συνήθειες, τις κοσμικές στήλες, προκαλώντας κάποιες φορές και αρνητικά σχόλια.

Μάλιστα σάλος είχε προκληθεί όταν μετά τη γέννηση του μικρού Νίκου, εκείνοι ήπιαν σε smoothie τον πλακούντα του.

Η Τζένιφερ φροντίζει πάντως να μας ενημερώνει για τις ευτυχισμένες οικογενειακές της στιγμές μέσω των social media. Εκτός από το Ίνσταγκραμ, η ίδια έχει προσωπικό μπλογκ στο οποίο έχει ανεβάσει σε βίντεο, την στιγμή του τοκετού.

Δείτε μερικές φωτογραφίες του διάσημου ζευγαριού:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved