Hρθαν τα 3D babies! Μετατρέπουν σε τρισδιάστατη κούκλα φυσικού μεγέθους, το αγέννητο μωρό μας! (εικόνες)

Στην αγκαλιά τους θα μπορούν να κρατούν οι γονείς τα αγέννητα μωρά τους με την βοήθεια της τρισδιάστατης εκτύπωσης.

Hρθαν τα 3D babies! Μετατρέπουν σε τρισδιάστατη κούκλα φυσικού μεγέθους, το αγέννητο μωρό μας! (εικόνες)

Μια Αμερικάνικη εταιρεία που εδρεύει στην Καλιφόρνια, δίνει την δυνατότητα σε μελλοντικούς γονείς, να έχουν το αγέννητο μωρό τους σε τρισδιάστατη κούκλα και σε φυσικό μέγεθος, ανάλογα τις εικόνες που δείχνουν τα υπερηχογραφήματα.

Η «3D Babies» (Τρισδιάστατα Μωρά), πραγματοποιεί τρισδιάστατες εκτυπώσεις σε διαδοχικές φάσεις της ανάπτυξης του μωρού μέσα στην μήτρα της μητέρας του. Η απεικόνιση του μωρού γίνεται με υπέρηχους και ένα ειδικό λογισμικό αναλαμβάνει την εκτύπωση, που αναπαριστά τις εκφράσεις του προσώπου του και την θέση του, όπως είναι κουλουριασμένο μέσα στην μήτρα.

Ο γονιός μπορεί να επιλέξει μεταξύ τριών αποχρώσεων της επιδερμίδας (ανοικτή, μεσαία και σκούρα) και μεταξύ τριών διαστάσεων: των 20 εκατοστών που είναι το φυσικό μέγεθος του εμβρύου στις 23-24 εβδομάδες και στοιχίζει 200 δολάρια, των 10 εκατοστών που είναι το μεσαίο μέγεθος και στοιχίζει 400 δολάρια και τέλος, των πέντε εκατοστών που στοιχίζει 200 δολάρια. Επιπλέον, μπορεί να διαλέξει αν θα εμφανίζεται το φύλο του παιδιού στην εκτύπωση.

Το μότο της δελεαστικής διαφήμισης είναι: «Δεν θα θέλατε να γνωρίσετε το μωρό σας πριν γεννηθεί;» και ήδη έχει ανταπόκριση από πολλούς γονείς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved