Ο ερωτευμένος Τζέιμι Όλιβερ αφήνει τη showbiz για χάρη της γυναίκας του!

Τον Τζέιμι Όλιβερ τον γνωρίσαμε μέσα από την δουλειά του ως σεφ σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο ερωτευμένος Τζέιμι Όλιβερ αφήνει τη showbiz για χάρη της γυναίκας του!

Έγινε πασίγνωστος και πολύ δημοφιλής σε όλο τον κόσμο και εκτός από εκπομπές έγραψε πολλά βιβλία μαγειρικής. Μάλιστα τα βιβλία του είχαν τόσο μεγάλη επιτυχία που στη χώρα του είναι ο δεύτερος πιο δημοφιλής συγγραφέας!

Έχει δημιουργήσει πραγματικά μια αυτοκρατορία στην οποία εργάζονται 7.000 άνθρωποι και δεν εκπλήσει κανέναν το γεγονός ότι η αυτοκρατορία αυτή αξίζει 150 εκ. Λίρες Αγγλίας!

Ο αγαπημένος σεφ όμως, πήρε μια δύσκολη απόφαση. Όπως δήλωσε και ο ίδιος σκέφτεται να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να ψάξει να βρει τον επόμενο Τζέιμι Όλιβερ.

Ο Τζέιμι είναι 38 ετών, λέει πως θέλει να γράψει κι άλλο βιλίο καθώς του αρέσει αυτός ο τομέας αλλά το πιο πιθανό είναι τα επόμενα 10 χρόνια να τα επενδύσει στο να βρει κάποιο νέο ταλέντο για τα εστιατόρια και να γίνει ο μέντοράς του. Μάλιστα κάτι παρόμοιο έχει ήδη κάνει, αφού κάποια στιγμή βοήθησε διάφορους νέους, άνεργους μαθητευόμενους και τους έδωσε δουλειά σε 15 εστιατόρια του, ένα εκ των οποίων μάλιστα άνοιξε το 2002.

Ο Τζέιμι Όλιβερ είναι παντρεμένος με ένα πρώην μοντέλο, την Τζουλς από το 2000 και έχουν ήδη 4 παιδιά, την Πόπυ 11 ετών, τη Ντέζι 10 ετών, την Πέταλ 4 και τον Μπάντι 3 ετών. «Η Τζουλς θέλει ακόμα ένα παιδί και αν και πιστεύω ότι έχουμε αρκετά, της είπα ότι θα κάνουμε! Απλώς ανησυχώ ότι θα πρέπει να οδηγώ ένα μινι λεωφορείο όλη μου την ζωή! Πραγματικά η ζωή μας αυτή την στιγμή είναι πλήρης και δεν ξέρω πώς θα είναι με ακόμη ένα παιδί. Εγώ νιώθω γεμάτος αλλά η Τζουλ μπορεί να σε πείσει και ξέρετε πως είναι οι γυναίκες...».

Από την αρχή που γεννήθηκαν τα δύο του παιδιά είχε ξεχωρίσει την δουλειά από την προσωπική του ζωή. Το κατάλαβε αρκετά νωρίς ότι αυτά τα δύο δεν πρέπει να τα μπλέκει κανείς και πάντα να έχει χρόνο για τα γενέθλια των παιδιών του ή τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

«Η Τζουλ είναι μια φανταστική γυναίκα και πολύ καλή μαμά και είμαι πραγματικά τυχερός που την έχω στην ζωή μου! Δε θέλω να το λέω συνέχεια για να μην κάνω τον κόσμο να αηδιάζει και να νομίζει ότι είμαι κάτι το άπιαστο, αλλά είμαι μαζί της από όταν ήμουν 18 ετών και πλέον είμαστε ένα! Δε μπορώ να πάω για δουλειά αν δεν ξέρω ότι είναι καλά!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved