Κερδίστε 5 προσκλήσεις για το εργαστήριο δημιουργικής έκφρασης «Παραμυθιών Καμώματα»

Το mothersblog.gr προσφέρει σε πέντε τυχερά παιδιά, προσκλήσεις για το εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών «Παραμυθιών Καμώματα».

Κερδίστε 5 προσκλήσεις για το εργαστήριο δημιουργικής έκφρασης «Παραμυθιών Καμώματα»

Το εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-11 ετών και θα πραγματοποιηθεί όλα τα Σάββατα του Φεβρουαρίου(1, 8, 15, 22/2) στις 10-12 π.μ.

Ο Χώρος Πολιτισμού και Τεχνών, «Shantom», όπου θα γίνει το εργαστήριο, βρίσκεται Τριπόλεως 35Α και Ευβοίας, K.Χαλάνδρι, (Στάση Μετρό Χολαργός).

Οι δηλώσεις συμμετοχής τελειώνουν στις 25 Ιανουαρίου.

Το βιωματικό αυτό εργαστήριο, απευθύνεται σε παιδιά από 6-11 χρόνων και ασχολείται με ένα παλιό θέμα -το παραμύθι- αλλά με έναν καινούργιο τρόπο: ενθαρρύνει τα παιδιά να μετατραπούν από παθητικοί ακροατές σε ενεργοί συμμετέχοντες!

Με δεδομένη την αξία του παραμυθιού ως ανεκτίμητη, για τη συναισθηματική νοημοσύνη και την κοινωνική καλλιέργεια, το εργαστήριο έχει ως σκοπό τα παιδιά να βάλουν σε λειτουργία τη φαντασία τους, να δουλέψουν σε ομάδες και να δημιουργήσουν δικά τους παραμύθια με «συνεργούς» το παιχνίδι, τη μουσική, τα χρώματα και την κίνηση.

Με τη συνεχή υποστήριξη και τη μη παρεμβατική καθοδήγηση των συντονιστριών, τα συμμετέχοντα παιδιά θα μπουν σε ρόλους που δε φαντάζονταν, θα δημιουργήσουν ήρωες και χαρακτήρες, θα νοιώσουν νέα συναισθήματα και θα ανακαλύψουν τη δημιουργικότητά τους σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με βασικό εργαλείο την προσωπική έκφραση.

Συντονίζουν:
Άννα Κολτσιδοπούλου (ΒΑ Θεατρολογίας, ΜΑ Ειδικές Ανάγκες,
Μετεκπαίδευση Ψυχόδραμα & Κοινωνικοθεραπεία)
Κάτια Τρουμπούκη (ΒΑ Ψυχολογίας, ΜΑ Συμβουλευτικής, Μετεκπαίδευση στη Χοροθεραπεία)

Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί και καλή επιτυχία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved