Μεγαλώνοντας με τα ζώα-Η δυνατή σχέση αγάπης μέσα από φωτογραφίες

Υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να βλέπεις το παιδί σου να μεγαλώνει με κάποιο ζωάκι; Η σχέση που θα αναπτύξουν μεταξύ τους θα είναι ιδιαίτερη, αλλά σίγουρα τα συναισθήματα που θα πηγάζουν από αυτήν, θα είναι αγνά.

Μεγαλώνοντας με τα ζώα-Η δυνατή σχέση αγάπης μέσα από φωτογραφίες

Η Elena Shumilova, είναι ερασιτέχνης φωτογράφος και έχει δύο αξιολάτρευτα παιδάκια, τον 2χρονο Yaroslav και τον 5χρονο Vanya. Μένουν όλοι μαζί σε ένα αγρόκτημα που περιβάλλεται από δεκάδες ζωάκια.

Κουνέλια, πάπιες, σκυλάκια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε συνυπάρχουν μαζί με την οικογένεια αυτή. Από το 2012 η μητέρα φωτογραφίζει τα παιδάκια της σε τρυφερές πόζες με τα ζωάκια και το αποτέλεσμα είναι μαγικό, σαν να έχει βγει κατευθείαν από παραμύθι.

«Από μωρά ακόμα έδειχναν αγάπη στα ζώα, δεν φοβήθηκαν στιγμή να τα πλησιάσουν και πάντα ήθελαν να περιεργαστούν το τρίχωμά τους, τη μύτη τους, να τα φιλήσουν, να τα αγκαλιάσουν. Μεγαλώνοντας και οι δύο ήρθαν ακόμα πιο κοντά με τα ζώα και δέθηκαν απίστευτα. Περνούν πολλές ώρες μαζί και είναι πλέον οι καλύτεροι φίλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά στην Daily Mail η μαμά τους!

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved