Απίστευτο! Θα γίνει μητέρα τεσσάρων παιδιών μέσα σε ένα χρόνο και δεν έχει δίδυμα! (εικόνες)

Την δική της χαρούμενη ιστορία διηγείται η 28χρονη Σάρα Γουόρντ που μέσα σε διάστημα ενός χρόνου, θα έχει τέσσερα παιδιά ενώ νόμιζε ότι δεν θα αποκτούσε ποτέ.

Απίστευτο! Θα γίνει μητέρα τεσσάρων παιδιών μέσα σε ένα χρόνο και δεν έχει δίδυμα! (εικόνες)

Είναι μια από τις ελάχιστες γυναίκες που κατάφερε να μείνει έγκυος σε τρίδυμα ακριβώς μετά την γέννα του πρώτου της μωρού.

Η Σάρα και ο σύντροφός της, προσπαθούσαν από το 2011 να αποκτήσουν παιδί. Ωστόσο, δεν τα κατάφερναν και κάθε μήνα η απογοήτευσή τους ήταν μεγάλη αφού πίστευαν ότι δεν θα μπορέσουν ποτέ να αποκτήσουν μια οικογένεια.

Μετά από δυο χρόνια, έμεινε έγκυος και τον Μάρτιο, που γιος της Φρέντι θα γίνει εννέα μηνών, η Σάρα θα γεννήσει με καισαρική τα τριδυμάκια της.

Η γυναίκα μόλις έμεινε έγκυος έπαθε μεγάλο σοκ. Με τον σύντροφό της, μένουν σε ένα μικρό σπίτι με μια κρεβατοκάμαρα: «Το να μείνω έγκυος αμέσως μετά την πρώτη μου γέννα ήταν μεγάλο σοκ για μένα. Μόλις έμαθα ότι είναι τρίδυμα σχεδόν έπεσα κάτω! Θα είναι τρελό να έχουμε τέσσερα παιδιά, όλα μωρά, αλλά ανυπομονώ τόσο να τα κρατήσω στην αγκαλιά μου. Νιώθω ευλογημένη!».

Και προσθέτει: «Δεν πιστεύω πως από εκεί που περίμενα πως δεν θα γίνω ποτέ μαμά, ξαφνικά θα φτιάξω μια τέλεια οικογένεια σε λιγότερο από ένα χρόνο. Θα αλλάζω σαράντα πάνες την ημέρα και θα φτιάχνω 20 μπουκάλια γάλα. Θα επικρατεί τρέλα».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved