My cakes - My hobby! Φτιάχνουμε cupcakes, Tόμας το τρενάκι!

Καλημέρα mothersbloggers! Αυτή τη φορά θα μάθουμε πόσο εύκολα μπορούμε να φτιάξουμε το αγαπημένο τρενάκι των παιδιών μας σε cupcake! Δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον Tόμας το τρενάκι!

My cakes - My hobby! Φτιάχνουμε cupcakes, Tόμας το τρενάκι!

Θα χρειαστούμε ζαχαρόπαστα σε χρώματα μπλε, κίτρινο ,γκρι, μαύρο και κόκκινο.

Ξεκινώντας θα καλύψουμε όλο το cupcake με μπλε ζαχαρόπαστα, με ένα μικρό στρογγυλό κουπάντ κόβουμε ένα κομμάτι μαύρο και με ένα μικρότερο ένα γκρι το οποίο θα χρησιμοποιήσουμε για το προσωπάκι του. Αφού κολλήσουμε στο κέντρο του cupcake το μαύρο στρογγυλό κομμάτι από πάνω θα κολλήσουμε το γκρι.

tomas01 1

Για το φουγάρο του θα χρειαστούμε μια μικρή λωρίδα μαύρης ζαχαρόπαστας της οποίας την άκρη θα τυλίξουμε λίγο προς τα έξω και θα τη κολλήσουμε πάνω από το προσωπάκι του.

tomas02 1

Δύο μικρά στρογγυλά κίτρινα κομματάκια ζαχαρόπαστας και δύο μαύρες κουκκίδες από πάνω, κολλημένα αριστερά και δεξιά του φουγάρου θα μας δώσουν το εφέ των φώτων του τρένου μας.

tomas03 1

Με λίγη λευκή ζαχαρόπαστα θα φτιάξουμε το χαρούμενο πρόσωπο του Τόμας.

tomas04 1

Το τρενάκι θα πάρει την τελική του μορφή με μία μακρόστενη κόκκινη λωρίδα ζαχαρόπαστας κάτω από το πρόσωπο του.

tomas05 1

Και να ο Τόμας! Φανταστείτε τα στο πάρτι του παιδιού σας ή μοιράστε τα στο σχολείο για τη γιορτή του! Θα είναι πολύ περήφανος για τη μαμά του!

tomas06 1

extra tip: με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να στολίσετε και τη τούρτα γενεθλίων του. Ενα θεματικό πάρτι είναι αυτό που θα τα ξετρελάνει.

Περισσότερες ιδέες θα βρείτε στη σελίδα μου στο facebook My Cakes-My Hobby.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved