Η L’Oréal Paris επίσημος χορηγός του Bridal Fashion Show της Βάσιας Τζοτζοπούλου

Όλες οι γυναίκες αξίζουν να είναι όμορφες σε κάθε στιγμή της ζωής τους και η L'Oréal Paris φροντίζει γι'αυτό με τα προϊόντα της.

Η L’Oréal Paris επίσημος χορηγός του Bridal Fashion Show της Βάσιας Τζοτζοπούλου

Υπάρχει όμως μία συγκεκριμένη ημέρα στη ζωή της γυναίκας, η ημέρα του γάμου της, που θέλει περισσότερο από ποτέ να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Γι' αυτή την ημέρα, η L'Oréal Paris και η σχεδιάστρια μόδας, Βάσια Τζοτζοπούλου ένωσαν τις δυνάμεις τους με στόχο νυφικά, χτενίσματα και maquillage που έκλεψαν την παράσταση!

Η συλλογή νυφικών της σχεδιάστριας Βάσιας Τζοτζοπούλου είναι γεμάτη από εκείνον το μυστηριώδη ερωτισμό που απέπνεαν τα μπουντουάρ των γυναικών σε εποχές που η θηλυκότητα ήταν ένα αισθησιακό μυστικό! Διαφάνειες, μετάξι, βαμβάκι με χειροποίητες τεχνοτροπίες, τούλι, οργάντζα, δαντέλα και όλα εκείνα τα αιθέρια υλικά που τονίζουν, στην πιο σημαντική ημέρα μιας σύγχρονης γυναίκας, τη sensual chic θηλυκότητα που της αρμόζει. Lingerie chic νυφικά τυλίγουν ερωτικά τη σιλουέτα και υπόσχονται τα πιο αιθέρια βήματα προς την ευτυχία!

Όλη αυτή η έκρηξη των αισθήσεων, εικόνων κομψότητας και γοητείας δεν θα μπορούσε παρά να πλαισιωθεί από το πιο elegantκαι αισθησιακό brandhairstyling&maquillage, την L'OréalParis.

To maquillage των μοντέλων επιμελήθηκε η ομάδα του έμπειρου Φρέντυ Καλομπράτσου, χαρίζοντας τους σαγηνευτικό βλέμμα με την μάσκαρα False Lash Wings της L'Oréal Paris και εκρηκτικό χρώμα στα χείλη με τα κραγιόν της σειράς Color Riche.

Tα υπέροχα χτενίσματα, που επιμελήθηκε η σχολή κομμωτικής Διαμαντοπούλου, είναι αποτέλεσμα της πάντα αγαπημένης και διαχρονικής λακ Elnett που μπορεί να μεταμορφώσει τα μαλλιά και να αποθεώσει τα ultrachic χαμηλά σινιόν ως την απόλυτη τάση στο νυφικό χτένισμα.

Μοντέρνα ή κλασική, ρομαντική ή ροκ κάθε γυναίκα μπορεί να λάμπει την ημέρα του γάμου της γιατί της αξίζει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved