O Master Chef Γιώργος Γεράρδος μας συστήνει την νεογέννητη κόρη του, Αδαμαντία! (εικόνες)

Ο Master Chef και συνεργάτης του Mothersblog Γιώργος Γεράρδος, έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς και μας συστήνει τη νεογέννητη κορούλα του, Αδαμαντία!

O Master Chef Γιώργος Γεράρδος μας συστήνει την νεογέννητη κόρη του, Αδαμαντία! (εικόνες)

«Η Αδαμαντία ήρθε στον κόσμο στις 2 Ιανουαρίου με βάρος 3100γρ. Φυσικά είναι μια κούκλα!

Στην αρχή μας τρόμαξε γιατί παρουσίασε παροδική ταχύπνοια και χρειάστηκε φροντίδα στην εντατική μονάδα για 4 μέρες. Η ανησυχία μας πέρασε γρήγορα, όταν καταλάβαμε ότι είναι αρκετά συχνή πάθηση και ξεπερνιέται μέσα σε 3 με 4 ημέρες.

Σίγουρα όμως το να έχεις το νεογέννητο παιδί σου σε θερμοκοιτίδα χωρίς να μπορείς να το αγκαλιάσεις είναι πολύ άσχημο. Τώρα μπορούμε να καταλάβουμε λίγο τους γονείς με παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Πριν δυο μέρες, τελικα γυρίσαμε όλοι μαζί στο σπίτι και όλα είναι καλά!

Η Κατερίνα μας, που είναι πια τριών ετών εχει ενθουσιαστεί και έχει πάρει ήδη τον ρόλο της μεγαλύτερης αδερφής που θέλει να φροντίζει τη μικρότερη. Είναι πολυ σημαντικό για το πρώτο παιδί να μη νοιώσει παραμελημένο και ζηλέψει και προσπαθήσαμε να καλλιεργήσουμε την ιδέα στη Κατερίνα απο τους πρώτους κιόλας μήνες της εγκυμοσύνης, της Ελένης, της γυναίκας μου.

Ως άνδρας με τρεις γυναίκες στο σπίτι νοιώθω οτι είμαι στον Παράδεισο... Τουλάχιστον μέχρι να μπουν στην εφηβεία!».

Γιώργο, Ελένη, να σας ζήσει το κοριτσάκι σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved