Γέννησε παρέα με τα social media! Facebook και Twitter, «σύντροφοί» της, τις δύσκολες ώρες (εικόνες)

Ανάμεικτα συναισθήματα, προκαλεί η επιλογή μίας ετοιμόγεννης μανούλας, όχι τόσο για την επιλογή της να γεννήσει στο σπίτι όσο για την πλήρη καταγραφή της όλης διαδιακασίας με ποσταρίσματα τα οποία σε πολλές στιγμές συνοδεύονταν και από φωτογραφίες,  στα social media.

Γέννησε παρέα με τα social media! Facebook και Twitter, «σύντροφοί» της, τις δύσκολες ώρες (εικόνες)

Οπως είναι φυσικό με αυτή της την επιλογή έγινε ένα από τα θέματα της ημέρας στην Huffington Post! Η ίδια αιτιολόγησε την επιλογή της λέγοντας πως «ήθελα να μοιραστώ τη μοναδική αυτή εμπειρία μου, είτε είναι ελκυστική είτε όχι και απλώς να είμαι ειλικρινής ως προς αυτήν».

Η Ρουθ Ιόριο, λοιπόν, ξεκίνησε να ποστάρει τις σκέψεις και το τι ένιωθε μόλις ξεκίνησαν οι πρώτοι πόνοι. Η Ρουθ επέλεξε να μείνει στο σπίτι καθόλη τη διάρκεια του τοκετού γεννώντας τελικά έπειτα από 12 ώρες τον γιο της Νάι.

Η συνέχεια δεν ήταν τόσο καλή, αφού αναγκάστηκε να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο. Ο πλακούντας της απέτυχε να αποκολληθεί, ενώ είχε χάσει αρκετά μεγάλη ποσότητα αίματος και ταυτόχρονα ανέβασε πυρετό για δύο νύχτες.

Τελικά τέλος καλό όλα καλά για την Ρουθ και το μωράκι της. Και κάπως έτσι καταγράφηκε και στην ιστορία του ίντερνετ και των social media, η πρώτη καρέ καρέ γέννα, σε «κοινή» θέα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved