Η 11χρονη Αθηνά χάρισε τις χειροποίητες κούκλες της στο «Χαμόγελο του Παιδιού» - Διαβάστε τι υπέροχο γράμμα της

Μια συγκινητική πράξη έκανε ένα 11χρονο κοριτσάκι δίνοντας τις χειροποίητες κούκλες της για τα παιδιά του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Η 11χρονη Αθηνά χάρισε τις χειροποίητες κούκλες της στο «Χαμόγελο του Παιδιού» - Διαβάστε τι υπέροχο γράμμα της

Η μικρή Αθηνά, έφτιαξε χειροποίητες κούκλες από τσόχα και τις έστειλε στα παιδιά του οργανισμού με σκοπό να τους χαρίσει χαμόγελα.

Στο σχολείο που πηγαίνει, έγινε συγκέντρωση τροφίμων για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αλλά η μικρή δεν μπορούσε να δώσει τρόφιμα οπότε αποφάσισε να προσφέρει κάτι χειροποίητο.

Μαζί με τις κούκλες στάλθηκε και το παρακάτω γράμμα:

«Γεια σας! Το όνομά μου είναι Ζαφείρη Αθηνά. Ζω στην Πάτρα αλλά είμαι από την Ήπειρο. Είμαι 11 χρονών και πιστεύω ότι πρέπει να αρχίσω σιγά σιγά να βοηθάω τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη! Αποφάσισα λοιπόν να σας στείλω χειροποίητες από εμένα κούκλες. Είναι από τσόχα και διάφορα διακοσμητικά πάνω τους. Όταν της έφτιαξα είπα: Αυτές τις κούκλες θα τις κρατήσω για πάντα! Όμως μετά ανακάλυψα ότι δεν τις χρειάζομαι γιατί έχω αρκετά παιχνίδια. Με απλά λόγια, σας τις χαρίζω! Επέλεξα εσάς γιατί αγαπώ πολύ τα παιδιά και κυρίως τα παιδιά που έχουν κάποιες οικονομικές δυσκολίες. Δεν σας κοροϊδεύω γιατί είμαι κι εγώ ένα τέτοιο παιδί. Δεν έχω στερηθεί πράγματα αλλά έχω στερηθεί πιο βασικά. Αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Με πολλή αγάπη σας εύχομαι να παίξετε με τις κούκλες και τα άλλα παιχνίδια που σας έχουν δώσει. Αυτές οι κούκλες είναι για εσάς! Μακάρι να σας αρέσουν! Σας αγαπώ πολύ! Με αγάπη, Αθηνά (ελπίζω να συναντηθούμε)!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved