Συνεχίζει να προκαλεί διαμάχη στις μαμαδίστικες κοινότητες η «fit mum»!

Από τη στιγμή που ανέβασε τη φωτογραφία με τα παιδιά της και με τη λεζάντα «Εσύ τι δικαιολογία έχεις;», προκάλεσε χαμό στο διαδίκτυο η «fit mum», όπως αποκαλείται η νεαρή γυναίκα που υποστηρίζει ότι όλες οι γυναίκες που γεννούν, οφείλουν να είναι γυμνασμένες, αδύνατες και όμορφες και όχι να «αφήνονται» και να παρατούν το σώμα τους καθώς δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τις υπέρβαρες και αγύμναστες γυναίκες που έχουν γίνει μαμάδες.

Συνεχίζει να προκαλεί διαμάχη στις μαμαδίστικες κοινότητες η «fit mum»!

Μετά από αυτό, μαμάδες από όλο τον κόσμο ξεκίνησαν μαζική επίθεση εναντίον της χωρίς σταματημό!

Μάλιστα η «fit mum» ανέβασε πρόσφατα μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Facebook στην οποία φοράει ένα μπικίνι, εξοργίζοντας με αυτό τον τρόπο μια ιδιοκτήτρια καταστήματος εσωρούχων για υπέρβαρες γυναίκες!

Η Κρίσταλ Μπουγκόν όπως ονομάζεται, 45 ετών, αποφάσισε να ξεκινήσει μια εκστρατεία εναντίον της. Ζήτησε από γυναίκες να ανεβάσουν στη σελίδα της στο Facebook, μια φωτογραφία με τα εσώρουχά τους. Για να τις παρακινήσει να το κάνουν, έγραψε: «Δεν ξέρεις ποτέ ποιον μπορείς να βοηθήσεις με αυτό τον τρόπο. Ποιανού τη ζωή μπορείς να αλλάξεις, όταν οι γυναίκες δουν ότι δεν είναι οι μόνες που έχουν κυτταρίτιδα, ουλές, πάχος και πεσμένο στήθος!».

Η «fit mum» ονόματι Κανγκ, έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από τη σελίδα της στο Facebook λέγοντας πως οι γυναίκες στις φωτογραφίες δε δείχνουν πως είναι μια γυναίκα στην πραγματικότητα, αλλά ούτε το πώς πρέπει να είναι αν σέβεται τον εαυτό της και τη ζωή της. Έγραψε χαρακτηριστικά: «Αυτές είναι υπέρβαρες γυναίκες οι οποίες έχουν εμμονή με τις αδύνατες και γυμνασμένες και δήθεν υποδεικνύουν πώς είναι οι «πραγματικές» γυναίκες που γίνονται μαμάδες. Δικαιολογίες! Δε σέβονται καν την υγεία τους!».

Τελικά, η διαμάχη και η κόντρα φούντωσε. Μάλιστα, για δύο ημέρες ο λογαριασμός της στο Facebook μπλόκαρε και δεν της επετράπη να ανεβάσει ξανά τα εν λόγω post μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες για ανάρμοστο και προσβλητικό υλικό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved