Φτιάξτο μόνη σου! Eτοιμάζουμε θεματικό πάρτι Minnie Mouse!

Mπορεί τo πιο αγαπημένο ποντικάκι μικρών και μεγάλων να είναι ο Μicky Mouse, αλλά και η αγαπημένη του η Minnie Mouse δεν πάει πίσω! Ιδιαίτερα στα κοριτσάκια είναι το πιο αγαπημένο θέμα για παιδικό πάρτυ! Οργανώστε το πιο τέλειο πάρτυ για την μικρούλα σας και φτιάξτε τα όλα μόνες σας!

Φτιάξτο μόνη σου! Eτοιμάζουμε θεματικό πάρτι Minnie Mouse!

Εκτυπώστε το σχήμα που έχει το κεφαλάκι της Minnie και φωτοτυπίστε το ώστε να έχετε τρία διαφορετικά μεγέθη... Το μεγαλύτερο για τις προσκλήσεις (30-35 εκ. περίπου), το μεσαίο 10-12 εκ. για τα δωράκια που θα προσφέρετε στις μικρές μας φίλες και τα μικρότερα 5-6 εκ. για τα μικρά διακοσμητικά που θα χρειαστείτε!

Προσκλήσεις

proskliseisminnie

Κόβετε μεγάλα μαύρα κανσόν σε σχήμα Minnie και στο κέντρο κολλάτε έναν λευκό κύκλο, στον οποίο θα γράψετε το κείμενο της πρόσκλησης! Διακοσμήστε με έναν φιόγκο ανάμεσα στα δύο αυτάκια από βαμβακερό ύφασμα ή κορδέλα ή γκοφρέ χαρτί!

Με την πρόσκληση θα δώσετε στους καλεσμένους σας μια πρώτη ιδέα για την ημέρα του πάρτυ!

Καπελάκια

kapelaminnie

Σε μαύρο κανλσόν σχηματίζετε μεγάλους κύκλους γυρίζοντας ανάποδα ένα πιάτο και δύο μικρότερους με πιατάκι του καφέ (για τα αυτάκια!)

Κόβετε το 1/6 του κύκλου και ενώνετε τις δύο άκρες ώστε να σχηματίσετε έναν κώνο !Διπλώνετε τις άκρες από τους μικρούς κύκλους και τις κολλάτε δεξιά και αριστερά στον κώνο (για αυτάκια!) Στην μέση κολλήστε έναν φιόγκο και στο κάτω μέρος στερεώστε με συρραπτικό λεπτό λαστιχάκι!

Διακοσμητική γιρλάντα

girlantaminie

Φτιάξτε μία εντυπωσιακή γιρλάντα που θα κλέψει την παράσταση αλλά θα είναι και διακοσμητικό για το δωμάτιο της μικρούλας σας μετά το πάρτυ!

Φτιάξτε τσόχινα μαξιλαράκια σε σχήμα καρδιάς και ράψτε σε κάθε καρδιά ένα γράμμα για να σχηματίσετε την λέξη Minnie! Περάστε τα γράμματα σε κορδόνι αφήνοντας 5-6 εκ. απόσταση μεταξύ τους. Στο ενδιάμεσο κενό δέστε κορδελάκια σε διάφορα χρώματα και πάχυ!

Διάφορα διακοσμητικά στοιχεία

kokalakiaminnie

Κόψτε χάρτινα μικρά κεφαλάκια minnie (5-6 εκ.) και στολίστε τα παντού! Στερεώστε τα σε ξυλάκια και στολίστε τις πιατέλες με τα φαγητά και τα γλυκά σας. Κολλήστε τα σε λευκά χαρτάκια και στολίστε τα μπουκάλια νερού. Κολλήστε τα σε χαρτάκια και διακοσμήστε μπουκαλάκια με σαπουνόφουσκες.

Δωράκια-λαστιχάκια μαλλιών

mini05

Οι μικρές μας φίλες θα ξετρελαθούν με τα δωράκια τους! Φτιάξτε τσόχινα μαξιλαράκια σε μέγεθος 10-12 εκ. περίπου και στολίστε τα με φιόγκους από πουά κορδέλα. Στην πίσω πλευρά κολλήστε απλά λαστιχάκια για τα μαλλιά.

To πιο girly παιδικο πάρτυ θα ολοκληρωθεί με την τούρτα και τον υπέροχο μπουφέ σας! Να περάσετε υπέροχα!

Αυτές και άλλες ιδέες θα βρείτε στη σελίδα μου Il Sorriso στο facebook καθώς και στο http://ilsorrisod.wix.com/ilsorrisocreations

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved