Μία υπέροχη εξομολόγηση: «Το κορμί μου είναι γεμάτο με ζωή. Το κορμί μου με έκανε μητέρα»

Πολλές γυναίκες, ειδικά σε νεαρή ηλικία, που επιθυμούν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί, σκέφτονται εκτός των άλλων, ότι το κορμί τους δεν θα ξαναγίνει όπως πρώτα.

Μία υπέροχη εξομολόγηση: «Το κορμί μου είναι γεμάτο με ζωή. Το κορμί μου με έκανε μητέρα»

Κάτι βέβαια που ξεπερνιέται αμέσως, μόλις κρατήσουν στην αγκαλιά τους το νεογέννητο μωράκι τους. Διαβάστε το γράμμα μίας μητέρας που οι αλλαγές στο σώμα της δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά με τα οποία ήρθε αντιμέτωπη μόλις γεννήθηκε η κορούλα της..

«Πριν μείνω έγκυος, μου είπε κάποιος: "Μην κάνεις παιδί, τα παιδιά καταστρέφουν τα σώματα". Εχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που η Άναμπελ ξεκινούσε τη ζωή της. Τέτοια μέρα πριν από ένα χρόνο ήταν μία κουκίδα μέσα στην κοιλιά μου κι εμείς ανακοινώναμε την εγκυμοσύνη μου. Ανάμεσα στο τότε και στο σήμερα έχω κερδίσει κι έχω χάσει 50 πόντους. Τέσσερις μήνες μετά τη γέννησή της, και το σώμα μου είναι η ζωντανή απόδειξη της ύπαρξής της.

morodenpaxainei01


Έχω μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Η κοιλιά μου έχει χαλάρωση. Οι γοφοί μου τίποτα δεν θυμίζουν τη λεπτή σιλουέτα που είχα από τότε που ήμουν ακόμη στην εφηβεία. Έχω ραγάδες παντού. Ραγάδες χαραγμένες στο κορμί μου που δείχνουν ότι κάποτε η κορούλα μου έζησε μέσα μου.

Εχετε συνειδητοποιήσει τι μεγάλη σημασία έχει αυτό; Κάθε μέλος της, κάθε δαχτυλάκι της, η καρδούλα της, έχουν αναπτυχθεί μέσα μου και οι χτύποι της χτυπούσαν με τους δικούς μου. Αυτά τα σημάδια που άφησε η εγκυμοσύνη στο δέρμα μου, αποδεικνύουν ότι ήμασταν δύο άνθρωποι σε έναν.

Πώς μπορώ να ντρέπομαι γι αυτό;

morodenpaxainei02

Το σώμα μου μεγάλωσε. Δεν το έχουν όλοι αυτό το προνόμιο. Σίγουρα η κοιλιά μου έχει μεγαλύτερη χαλάρωση σήμερα, αλλά ο τρόπος που κινείται όταν ανεβαίνει πάνω της το κορίτσι μου, το κάνει να ξεσπάει σε γέλια! Και ναι, οι γοφοί μου δεν είναι όπως ήταν, άλλα αποτελούν το τέλειο μαλακό μαξιλάρι για να κοιμηθεί!

Δεν είμαι άψογη στα μάτια του κόσμου ή σε αυτό τουλάχιστον που ήμουν εξωτερικά πριν μείνω έγκυος, αλλά το τέλειο κορίτσι μου με βλέπει για αυτό που είμαι. Ξέρει την καρδιά μου. Την ήξερε και την ένιωθε προτού συναντηθούμε.
Και με αγαπάει για αυτό.

morodenpaxainei03

Δεν μπορώ να σας πω πόσο αξίζει αυτή η επικύρωση της αλήθειας. Το κορμί μου είναι γεμάτο με ζωή. Το κορμί μου έχει ενέργεια. Το κορμί μου με έκανε μητέρα.
Εκείνη με ολοκλήρωσε και με έφτιαξε από την αρχή».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved