Ένα ρεπορτάζ για την Αρκτική εισβολή στάθηκε η αφορμή για να βρεθεί ο γιος τους! (εικόνα)

Η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες μέρες τις ΗΠΑ, στάθηκε η αφορμή για να βρει μία οικογένεια τον εξαφανισμένο γιο της!

Ένα ρεπορτάζ για την Αρκτική εισβολή στάθηκε η αφορμή για να βρεθεί ο γιος τους! (εικόνα)

Πώς συνέβη κάτι τέτοιο; Ένας 20χρονος νεαρός έφυγε από το σπίτι του την Πρωτοχρονιά. Οι γονείς του απευθύνθηκαν παντού, προκειμένου να γυρίσει πίσω. Οι μέρες περνούσαν όμως χωρίς αποτέλεσμα, μέχρι την στιγμή που έπεσε στα χέρια τους η εφημερίδα «USA Today Sunday», η οποία είχε φωτογραφία τον Νικ!

Ο 20χρονος εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό της φωτογράφου, Ζακλίν Μαρτέν η οποία εργάζεται για το Associates Press και τραβούσε φωτογραφίες από την παγωμένη Νέα Υόρκη. Μόλις είδε τον Νικ, άρχισε να τον φωτογραφίζει, μιας και όπως είπε, έμοιαζε με έναν άστεγο που προσπαθούσε να επιβιώσει. Φορούσε ένα σκουφάκι, ένα μπουφάν κι ήταν τυλιγμένος μέσα σε μία κουβέρτα σε ένα παγκάκι κοντά στο Καπιτώλιο.

Μόλις τον είδαν οι γονείς του στην εφημερίδα, τηλεφώνησαν αμέσως στην αστυνομία, και αμέσως έσπευσαν στο σημείο. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις και είναι καλά στην υγεία του.

Η μητέρα του μάλιστα έγραψε στο Facebook: «Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια τη χαρά μου»!

Δείτε τη φωτογραφία:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved