Η περίπλοκη σχέση της Ντρου Μπάριμορ με τη μητέρα της. Πώς έμεινε μόνη στα 14 της

Η Ντρου Μπάριμορ έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη μητέρα της, Τζέιντ, αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε μιλήσει για την ιδιαίτερη σχέση τους.

Η περίπλοκη σχέση της Ντρου Μπάριμορ με τη μητέρα της. Πώς έμεινε μόνη στα 14 της

Στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό Marie Claire, η ηθοποιός μίλησε άλλη μια φορά για την μητέρα της λέγοντας πως η σχέση τους είναι «πολύ περίπλοκη».

Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πάντα ήμουν συμπονετική προς τη μητέρα μου και έγινα ακόμα περισσότερο όταν γέννησα. Κάναμε και μια υπέροχη συζήτηση για αυτό. Ωστόσο, δε με βοήθησε να μειώσω την απόσταση που υπάρχει μεταξύ μας. Είναι το δυσκολότερο θέμα της ζωής μου που έπρεπε να αντιμετωπίσω».

Και συνέχισε: «Ποτέ δε θύμωσα μαζί της. Πάντα ένιωθα τύψεις και εμπάθεια και μεγάλη ευαισθησία. Αλλά σε αυτό το σημείο, δε μπορούμε να μπαίνουμε η μια στη ζωή της άλλης».

Η παιδική ζωή της Ντρου Μπάριμορ ήταν σίγουρα πολύ ταραχώδης αφού μέχρι τα 14 της, η Ντρου είχε γράψει μια αυτοβιογραφία έπειτα από την απεξάρτησή της από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ ενώ πλέον σε αυτή την ηλικία, έμενε σε δικό της διαμέρισμα.

«Φοβόμουν τόσο πολύ. Δεν ήξερα τίποτα. Δεν ήξερα ότι πρέπει να πετάξω το φαγητό όταν σάπιζε στο ψυγείο. Είχα πειστεί ότι κάποιος θα έμπαινε από το παράθυρο του σπιτιού μου. Πήγαινα στα δημόσια πλυντήρια και καθόμουν και διάβαζα», είπε για την πρώτη φορά που έζησε μόνη της στο δικό της σπίτι.

Μετά από τόσα χρόνια αστάθειας, η Ντρου γνώρισε τον τωρινό της σύζυγο Γουίλ Κόπελμαν, και ήδη περιμένουν το δεύτερό τους παιδί.

Αυτό που λατρεύει σε εκείνον είναι η σταθερότητα και η θετική ενέργεια που της προσφέρει και σύντομα ευελπιστεί να του χαρίσει και τρίτο παιδί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved