Πώς γίνεται; Εκανε τα παιδιά της με διαφορά ενός μήνα! Ποια είναι; (εικόνες)

Απέκτησε δύο αγοράκια με διαφορά ενός μήνα, ενώ μέσα σε τρεις μήνες, έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης και απέκτησε και πάλι την άψογη σιλουέτα της! Το διάσημο μοντέλο μίλησε για τις μεγάλες στη ζωή της!

Πώς γίνεται; Εκανε τα παιδιά της με διαφορά ενός μήνα! Ποια είναι; (εικόνες)

Η Caprice, έχει δύο γιους και ο θηλασμός την βοήθησε πολύ στο να απαλλαγεί γρήγορα από τα παραπανίσια κιλά. Τα δύο αγοράκια της μάλιστα έχουν διαφορά ενός μήνα! Πώς γίνεται αυτό;

Η 42χρονη σταρ, θέλοντας να αποκτήσει πολύ παιδί, έκανε τρεις προσπάθειες με εξωσωματική, αλλά είχε και μία αποβολή. Έτσι αποφάσισε να στραφεί στη λύση της παρένθετης μητέρας. Ένα μήνα μετά όμως κατάφερε κι έμεινε έγκυος! Έτσι τώρα κρατάει στην αγκαλιά της, τους δύο πρίγκιπές της, τον Jett και τον Jax!

Οσο για το πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης το διάσημο μοντέλο, σε συνέντευξή του δήλωσε πώς θηλάζει και τα δυο μωρά επτά φορές την ημέρα για περίπου 20 λεπτά, ενώ στο καθημερινό της πρόγραμμα έχει εντάξει την γυμναστική.
Τώρα απολαμβάνει τη μητρότητα και δεν την αλλάζει με τίποτα:

«Στα 20 μου και στα 30 μου, ο στόχος μου ήταν τα χρήματα κι ο εαυτός μου. Αλλά ορκίζομαι πως όταν είδα τα δύο μωράκια μου, τα αγάπησα τόσο πολύ που δεν σκέφτομαι καθόλου τον εαυτό μου. Ότι κάνω τώρα είναι για εκείνα», εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Δείτε τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved