Η διάσημη μαμά φωτογραφίζεται με την κόρη της! Θα μπορούσαν να ήταν αδελφές! (εικόνες)

Φωτογραφίζονται μαζί και χαμογελούν! Δεν είναι φίλες, ούτε αδελφές, αλλά μητέρα και κόρη! Όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται οι δύο γυναίκες της φωτογραφίες έχουν μικρή διαφορά ηλικίας και αρκετοί τις μπερδεύουν νομίζοντας ότι έχουν αδελφική σχέση.

Η διάσημη μαμά φωτογραφίζεται με την κόρη της! Θα μπορούσαν να ήταν αδελφές! (εικόνες)

Η Ίνα Λαζοπούλου και η κόρη της Άλεξ, μίλησαν για την σχέση τους κα αποκάλυψαν τα μυστικά τους.

Η διάσημη μαμά είπε ότι η σχέση τους είναι περισσότερο φιλική! «Τη μεγάλωσα όχι σαν μαμά και κόρη, αλλά σαν να είμαστε δύο φίλες. Θυμάμαι που έμπαινε ο μπαμπάς της στο δωμάτιό της, μας έβλεπε να κυλιόμαστε στο πάτωμα και έλεγε «εγώ έχω δύο παιδιά». Επίσης, είχα τη νοοτροπία ότι ανά πάσα στιγμή εμένα μπορεί, π.χ., να με πατούσε ένα αυτοκίνητο, οπότε ήθελα να είναι ανεξάρτητη και έτοιμη για οτιδήποτε. Σκέψου ότι μαγειρεύει από 10 ετών και εδώ και τρία χρόνια δεν με αφήνει καν να της πλύνω ή να της σιδερώσω τα ρούχα επειδή λέει ότι δεν της τα κάνω καλά. Επίσης, δεν με αφήνει να καθαρίσω για τον ίδιο λόγο», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στο περιοδικό People.

Δεν την αποχωρίστηκε ούτε λεπτό από την στιγμή που την έφερε στον κόσμο, παρόλο που πέρασε πολύ δύσκολα.

«Τα πρώτα χρόνια επέστρεφα από το μαγαζί όπου τραγουδούσα ξημερώματα, και περίμενα μέχρι να πάει 8 το πρωί για να την πάω στο σχολικό. Κλάταρα, έφτασα 44 κιλά και αρρώστησα. Γενικά μέχρι η Άλεξ να πάει 3 την είχα συνεχώς μαζί μου. Και δεν έβαλα ποτέ baby sitter, γιατί είμαι πολύ ζηλιάρα και δεν ήθελα το παιδί μου να υπάρχει πιθανότητα να αγαπήσει μια ξένη. Ουσιαστικά ήμασταν μαζί όλη μέρα, κάθε μέρα, αφού η Άλεξ κοιμόταν όταν εγώ πήγαινα στο μαγαζί. Ακόμη και το καλοκαίρι, στην περιοδεία, την έπαιρνα μαζί μου. Ήμασταν και είμαστε αχώριστες», εξομολογήθηκε.

Όσο για τον σύντομο γάμο της; «Η εγκυμοσύνη ήταν ο μοναδικός λόγος που παντρεύτηκα. Φαντάσου ότι είχα βγάλει ήδη το one way εισιτήριο επιστροφής για Νέα Υόρκη. Στο γάμο μου ήμουν 4 μηνών έγκυος, αλλά δεν φαινόμουν. Με τον πρώην σύζυγό μου χωρίσαμε όταν η Alex ήταν 2 ½ χρόνων, αλλά μείναμε φίλοι, μέναμε και μένουμε δίπλα δίπλα και ουσιαστικά τη μεγαλώσαμε μαζί», ανέφερε η Ίνα Λαζοπούλου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved