Δώστε χρώμα στους παλιούς βαρετούς ανεμιστήρες οροφής (φωτογραφίες)

 Πολλά παλιά σπίτια διαθέτουν ανεμιστήρες οροφής και όλοι είναι σε κάποιο μουντό χρώμα καταστρέφοντας και την αισθητική του σπιτιού. Γιατί λοιπόν να μη τους δώσετε χρώμα;

Δώστε χρώμα στους παλιούς βαρετούς ανεμιστήρες οροφής (φωτογραφίες)

Μπορεί να μην είναι η κατάλληλη εποχή να ανοίξετε τους ανεμιστήρες οροφής αλλά όπως και να έχει αποτελούν ένα αναπόσπαστο μέρος του σπιτιού.

Διαβάστε τρεις τρόπους που μπορείτε να τους διακοσμήσετε.

  • Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι χρωματιστά σελοτέιπ. Πάρτε μια καρέκλα και αρχίστε να τοποθετείτε κομμάτια σελοτέιπ στη σειρά σχηματίζοντας ρίγες. Μπορείτε να τοποθετήσετε μόνο ένα χρώμα ή και πιο πολλά, που θα φαίνονται σαν ουράνιο τόξο όταν θα λειτουργεί ο ανεμιστήρας.
  • Εναλλακτικά, μπορείτε να τοποθετήσετε υφάσματα που να ταιριάζουν με την διακόσμηση του δωματίου. Προμηθευτείτε ένα ριζόχαρτο από κάποιο βιβλιοπωλείο που είναι πολύ οικονομικό. Επειδή είναι μεγάλο σε μέγεθος, κόψτε ένα κομμάτι και φυλάξτε το και κολλήστε το υπόλοιπο στο ένα φύλλο του ανεμιστήρα. Με ένα μολύβι σχηματίστε το περίγραμμά του και χρησιμοποιήστε το ως οδηγό για να κάνετε το σχέδιο του ανεμιστήρα στα υφάσματα. Κόψτε και κολλήστε με ειδική κόλλα υφάσματος.
  • Τέλος, μπορείτε να κόψετε σελίδες από τις αγαπημένες σας εικόνες ή τους αγαπημένους καρτουνίστικους ήρωες των παιδιών και να τους κολλήσετε με κόλλα.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved