Το συγκινητικό μήνυμα της Αγγελικής Ηλιάδη σε όλες τις μητέρες που μεγαλώνουν μόνες τους παιδιά

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι από τις διάσημες μανούλες που δεν αποχωρίζεται λεπτό τον Μπαμπίνο της.

Το συγκινητικό μήνυμα της Αγγελικής Ηλιάδη σε όλες τις μητέρες που μεγαλώνουν μόνες τους παιδιά

Μάλιστα ο προσωπικός της λογαριασμός στο Ίνσταγκραμ είναι γεμάτος από φωτογραφίες της τραγουδίστριας με τον γιο της από διάφορες στιγμές της καθημερινότητας τους.

Πριν από λίγες ημέρες, η όμορφη μαμά ανέβασε μία φωτογραφία που είναι αγκαλιά μαζί με τον μικρό της πρίγκιπα, και αυτή είχε κάτι ξεχωριστό. Τι ήταν αυτό που την έκανε να ξεχωρίζει; Το κείμενο που την συνόδευε. Ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα για τη μητρότητα το οποίο φυσικά αφορούσε όλες τις μανούλες του κόσμου, και ιδιαίτερα όσες έχουν το βάρος της ευθύνης μόνες τους.

«Πέντε χρόνια πριν...η ζωή μου δε θα ήταν ζωή χωρίς αυτόν! Δεν υπάρχει τίποτα μεγαλύτερο, τίποτα πιο σημαντικό, τίποτα πιο όμορφο από τα παιδιά μας!!! Αξίζουν κάθε θυσία, κάθε δυσκολία, την αγωνία, το άγχος... αξίζουν τα πάντα... είναι ευλογία απ το Θεό! Και γυναίκες... εσείς που μεγαλώνετε τα παιδιά σας μόνες, είστε όχι ηρωίδες της ζωής, αλλά άγιες και ευλογημένες!!! Να είστε πάντα καλά και πάντα δυνατές», έγραψε η τραγουδίστρια.

Όπως ήταν φυσικό τα σχόλια ήταν πολλά από τους διαδικτυακούς της φίλους που έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από τη φωτογραφία. Μάλιστα σε κάποια από αυτά απάντησε η Αγγελική Ηλιάδη.

«Δεν είμαι ούτε σωστή, ούτε τίποτα... Απλά η ζωή μου έδειξε αυτά που έχουν αξία και ουσία, αυτά που είναι ψεύτικα και εφήμερα και ο θεός με ευλόγησε...όπως και σένα!», έγραψε κάτω από το σχόλιο μίας διαδικτυακής της φίλης.

Δείτε τη φωτογραφία:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved