Η Αλίσια Σίλβερστοουν εγκαταλείπει τη δημοσιότητα και αφιερώνεται στο μεγάλωμα του γιου της! (φωτογραφίες)

Εδώ και αρκετό καιρό η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Αλίσια Σίλβερστοουν, εγκατέλειψε τα φώτα της δημοσιότητας για να αφιερωθεί στη μεγαλύτερη αγάπη της ζωής της, το γιο της.

Η Αλίσια Σίλβερστοουν εγκαταλείπει τη δημοσιότητα και αφιερώνεται στο μεγάλωμα του γιου της! (φωτογραφίες)

Η όμορφη ηθοποιός, έχει ένα ξανθό αγοράκι δυο ετών με τον σύζυγό της Κρίστοφερ Τζαρέκι. Οι παπαράτσι τους έπιασαν να κάνουν μια διασκεδαστική και επιμορφωτική βόλτα χωρίς τον μπαμπά, στο «Tree People», ένα πάρκο που μαθαίνει στους επισκέπτες του, πώς να αξιοποιηθεί η τεχνολογία χωρίς να επιβαρυνθεί η φύση.

Η ηθοποιός λιτή και άβαφη, φορούσε ένα γκρι τζιν, μια μαύρη πλεκτή μπλούζα και άνετα μαύρα αθλητικά ενώ ο μικρός Μπέαρ ένα μαύρο ζακετάκι, ένα τζιν και κόκκινα αθλητικά ενώ άλλες φορές τον κρατούσε η μαμά του στην αγκαλιά της αφού ήταν ξυπόλητος.

Την αδυναμία που έχει στην φύση και στην υγιεινή ζωή, την έχει αποδείξει πολλές φορές με την εταιρεία της και ιστοσελίδα «The Kind Life», που ίδρυσε το 2009 στην οποία γράφει πώς να ζήσετε χαρούμενη και υγιεινή ζωή στο έπακρον αλλά φροντίζοντας παράλληλα και την «Μαμά Γη».

Πρόσφατα είχε γίνει χαμός με το όνομα του μικρού Μπέαρ Μπλου αφού σημαίνει «Μπλε Αρκούδα» και είναι ένα από τα λίγα παράξενα ονόματα που έχουν δώσει οι διάσημοι στα παιδιά τους.

Η Κέιτ Γούινσλετ φαίνεται να ζήλεψε και αυτή το όνομα αφού ονόμασε και τον δικό της γιο Μπέαρ αλλά έχει ακόμα μια ιδιαιτερότητα, το επίθετο του είναι Ροκ εν Ρολ (Bear Rocknroll).

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved