Φωτογραφίες και εντυπώσεις από το Christmas Kids Festival 2013 που διοργανώθηκε από την «Κορυφογραμμή»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Christmas Kids Festival 2013 που διοργανώθηκε από την Κορυφογραμμή στο Smart Park στα Σπάτα.

Φωτογραφίες και εντυπώσεις από το Christmas Kids Festival 2013 που διοργανώθηκε από την «Κορυφογραμμή»

Στο διήμερο φεστιβάλ, τα παιδιά, αλλά και οι γονείς, γνώρισαν μέσα από μοναδικές βιωματικές δραστηριότητες τον πολιτισμό, τις τέχνες και τη δημιουργία. Τα παιδιά απέκτησαν οικειότητα με την καλλιτεχνική έκφραση και τον κοινωνικό πολιτισμό. Γονείς και παιδιά είχαν την δυνατότητα να περάσουν ευχάριστο και ποιοτικό χρόνο μαζί μέσα από τη μουσική, τη μαγειρική, τα πειράματα και τις κατασκευές, αλλά και μέσα από τις θεατρικές παραστάσεις, το κουκλοθέατρο, τα βιβλία και πολλά άλλα.

Η Κορυφογραμμή θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι υποστήριξαν, διοργάνωσαν, και επικοινώνησαν την προσπάθειά μας, όσους συμμετείχαν και φυσικά τους εθελοντές και να δώσει ένα καινούργιο ραντεβού για το επόμενο Christmas Kids Festival του χρόνου με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση για δημιουργία, τέχνες και πολιτισμό για τους μικρούς μας φίλους.

Η Κορυφογραμμή σε συμβολική ένδειξη προσφοράς και συνεργασίας με το Χαμόγελο του Παιδιού εκτός από το ποσό που συγκεντρώθηκε, παρέδωσε και το καράβι που μικροί φίλοι του φεστιβάλ κατασκεύασαν, για να συντροφεύσει τα παιδιά του Χαμόγελου σε ένα από τα σπίτια που κατοικούν.

Λίγα λόγια για την Κορυφογραμμή

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Κορυφογραμμή» ιδρύθηκε το 2011 και έχει ως στόχο την υποστήριξη και προβολή νέων δημιουργών, την καλλιέργεια της έκφρασης και την ανάπτυξη της δημιουργικότητας με αναφορά στον πολιτισμό και στο ευ ζην.Έως σήμερα ο οργανισμός έχει παρουσιάσει μέσω του portal www.korifogrami.gr περισσότερους από 500 νέους δημιουργούς με 1.300 δημοσιεύσεις προσωπικών κειμένων, ποίησης, βιβλίου, θεάτρου και εικαστικών προσελκύοντας πάνω από 105.522 μοναδικούς αναγνώστες από 86 χώρες ενώ υλοποίησε 5 μεγάλα events με άξονες τη δημιουργικότητα τον κοινωνικό πολιτισμό και το παιδί, όπου προσέλκυσαν συνολικά 8.500 συμμετέχοντες

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved